Ο Σφακιανάκης είναι αντιπαθής και εγωκεντρικός

Ο Σφακιανάκης είναι αντιπαθής και εγωκεντρικός
18 Απριλίου 2013, 07:20
A+ A-
Καθόλου καλή άποψη δεν έχουν οι Χαλκιδέοι για τον γνωστό τραγουδιστή. Διαβάστε ρεπορτάζ με πολλές δηλώσεις.
Τραγουδιστής, που εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο της καλλιτεχνικής δραστηριότητας, είναι ο Νότης Σφακιανάκης. Οι ικανότητες του στο τραγούδι είναι αναμφισβήτητες, αλλά με τη συμπεριφορά του προκαλεί, με αποτέλεσμα να έχει πολλές αντιπάθειες στην κοινή γνώμη.

Το egnomi.gr έκανε ρεπορτάζ στους δρόμους της Χαλκίδας, με το ερώτημα. Ποια είναι η γνώμη σας για το Νότη Σφακιανάκη; Τον συμπαθείτε σαν προσωπικότητα ή όχι; Από τις απαντήσεις αντιληφθήκαμε ότι οι Χαλκιδέοι δεν έχουν καθόλου καλή άποψη για τον γνωστό τραγουδιστή.



Ο κρεοπώλης Δημήτρης Παπαμανώλης υπήρξε ...καταπέλτης εναντίον του, αφού τόνισε: " Ο τύπος είναι το στυλ του ανθρώπου που τα γνωρίζει όλα, ο μίστερ πολύξερος. Έτσι νομίζει αυτός, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Προσωπικά δε τον συμπαθώ καθόλου, είναι πολύ απότομος και προσβλητικός στη συμπεριφορά του, δείχνει ότι δεν σέβεται τίποτε."



Ο Γεράσιμος Μαυροσκότης ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις σε νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και δηλώνει ότι έχει ιδία άποψη για τον τραγουδιστή, τον οποίο χαρακτηρίζει ως εξής: " Ο τύπος είναι πολύ δήθεν, με αυταρχική συμπεριφορά και ...Ναπολεόντειο ύφος. Δεν είναι τυχαίο ότι απαγορεύει στους πελάτες του μαγαζιού του να τραβάνε βίντεο και να τον βγάζουν φωτογραφίες. Δεν τον συμπαθώ καθόλου."



Η Αμαλία Μινοπούλου πιστεύει ότι είναι εγωκεντρικός και σημειώνει: "Είναι αντιπαθής, του αρέσει να προκαλεί και να είναι όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω του. Συχνά ξεπερνάει τα όρια με τη συμπεριφορά του, προσβάλλει τους πάντες και την έχει δει ο μίστερ τέλειος."



" Ο Νότης Σφακιανάκης μου είναι παγερά αδιάφορος" δήλωσε ο Ανδρέας Παπαγιάννης, ενώ ο Τζαν Κασλιόγλου ήταν ο μοναδικός που βρέθηκε να πει δύο, καλά λόγια, τονίζοντας ότι: " Τον θεωρώ ελεύθερο πνεύμα. Δεν λογαριάζει κανένα, γιατί δεν έχει ανάγκη κανέναν και λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Μου είναι συμπαθής σαν προσωπικότητα."

Επιστροφή