Με αυτό το παιδικό πιστόλι έκανε ληστεία 31χρονος σε γαλακτοπωλείο στη Λαμία

Με αυτό το παιδικό πιστόλι έκανε ληστεία 31χρονος σε γαλακτοπωλείο στη Λαμία
3 Νοεμβρίου 2013, 16:15
A+ A-
Απέσπασε 110 ευρώ, αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα, αφού πήγε να διαφύγει πεζός!
Με ερασιτεχνικό τρόπο οργάνωσε ληστεία σε γαλακτοπωλείο ένας 31χρονος στη Λαμία, το απόγευμα της Παρασκευής 1 Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα να πετύχει η ληστεία, αλλά να συλληφθεί στο στάδιο της διαφυγής.

Ο 31χρονος μπούκαρε στο γαλακτοπωλείο, όπου εργαζόταν μία 70χρονη γυναίκα, στις 5 το απόγευμα, κρατώντας αυτό το πλαστικό παιδικό πιστόλι, που βλέπετε στη φωτογραφία.

Ωστόσο κατάφερε να πείσει την 70χρονη ότι είναι αληθινό και της απέσπασε ποσό 110 ευρώ. Στη συνέχεια έσπευσε να διαφύγει πεζός, ενώ η γυναίκα έβαλε τις φωνές και περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, κινητοποιήθηκαν άμεσα, εντόπισαν τον δράστη σε απόσταση 100 μέτρων από το κατάστημα και τον συνέλαβαν

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στον δράστη, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύοαυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δύο ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Επίσης βρέθηκε πάνω του το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ, το οποίο είχε μόλις αρπάξει, κατά την διάπραξη της ληστείας και αποδόθηκε στην 70χρονη. Σε διπλανό κάδο απορριμμάτων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πλαστικά παιδικά πιστόλια και ένα πλαστικό μαχαίρι, τα οποία πέταξε μετά τη ληστεία ο 19χρονος.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν, για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά, ενώ από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας διερευνάται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Επιστροφή