Τετραμελής σπείρα ρήμαξε τα σπίτια στην Αρτάκη

Τετραμελής σπείρα ρήμαξε τα σπίτια στην Αρτάκη
1 Απριλίου 2015, 11:00
A+ A-
Διέπραξε τρεις κλοπές μέσα σε λίγες μέρες. Τα δύο μέλη της σπείρας εμπλέκονται και σε ληστεία στη Χαλκίδα.

Τετραμελής σπείρα, την οποία αποτελούσαν ένας 22χρονος Αλβανός και τρεις τσιγγάνοι, ηλικίας 31, 16 και 15 ετών είχε … ρημάξει τα σπίτια στην Αρτάκη. Τα στοιχεία των μελών της συμμορίας είναι γνωστά στην Αστυνομία και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατά συναυτουργία.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης Ευβοίας, εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο, στην ευρύτερη περιοχή Αρτάκης και συγκεκριμένα οι εξής:

1. Κλοπή σε σπίτι 68χρονου, όπου οι δράστες έκλεψαν χρυσαφικά και κοσμήματα, συνολικής αξίας 5.000 ευρώ, καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο.

2. Κλοπή σε σπίτι 43χρονου, από το οποίο έκλεψαν χρυσαφικά και το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

3. Κλοπή σε σπίτι 43χρονης ημεδαπής, όπου οι κλέφτες πήραν χρυσαφικά, συνολικής αξίας 600 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο 22χρονος και ο 15χρονος, ενέχονται σε ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος ηλικιωμένης, επίσης τον περασμένο Ιανουάριο, στην περιοχή της Χαλκίδας, η οποία εξιχνιάσθηκε πρόσφατα από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας. 

Επιστροφή