Σώθηκε μόνο η Αυλίδα

Σώθηκε μόνο η Αυλίδα
22 Απριλίου 2015, 20:42
A+ A-
Σε "κίνδυνο" η Τριάδα - Ελπίζει ν' αποφύγει την αγωνία ο Λήλας -
Στην τελευταία αγωνιστική, την Κυριακή 26 Απριλίου, θα ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα καταλάβει τη 13η θέση στη βαθμολογία της Α' κατηγορίας και θα μείνει για ένα μήνα στην ...αγωνία περιμένοντας τ' αποτελέσματα στα μπαράζ του πρωταθλητή ΑΟΧ. Οριστικά και ...αμετάκλητα η Αυλίδα θα παίζει και του χρόνου με τους "μεγάλους" μετά τη νίκη της επί του Αυλωναρίου που ελπίζει ότι θα νικήσει στη λήξη του πρωταθλήματος το Προκόπι και θα οριστικοπιήσει τη σωτηρία του κι αυτό. Αν και παραμένει 12ος ο Λήλας ανανέωσε τις ελπίδες του  μετά τη νίκη του μέσα στη Δροσιά και την ισοπαλία του Παντριαδικού με την Ιστιαία που έβαλε στην ...πρίζα την ομάδα της Τριάδας, η οποία χρει'αζεται οπωσδήποτε ένα βαθμό στο Αλιβέρι την Κυριακή γαι να μη βρεθεί στη 13η θέση.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 1-3

Ο Λήλας ήξερε ότι έπαιζε το τελευταίο του χαρτί στη Δροσιά και κυνήγησε τη νίκη από την αρχή του αγώνα, παίρνοντας τελικά το πολύτιμο τρίποντο από τον ΑΠΚΟ που είχε χάσει τη φετεινή περίοδο στη Δροσιά μόνο μια φορά (από τον ΑΟΝΑ). Ο "μικρός" Σταματάκος που ήρθε στο Βασιλικό το Γενάρη,  στα τελευταία 10 λεπτά του πρώτου 45λεπτου έδωσε τη χαρά με δυο γκολ στους συμπαίκτες του που πήγαν στα αποδυτήρια με ...προεόρτια για τη νίκη. 10 λεπτά μετά την έναρξη του Β' ημιχρόνου ο Παναγιωτάκος μείωσε με προσωπική ενέργεια, αλλά στο 78' η νίκη έγειρε προς τους φιλοξενούμενους με γκολ από τον πρώτο σκόρερ του Λήλα Κώστα Τρίκκα. Στο τέλος η Δροσιά είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτάκου.


ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ 1-1

Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το σπουδαίο τρίποντο που πήρε στο Βασιλικό η ομάδα της Τριάδας και να τελειώσει την υπόθεση οριστικής παραμονής της στην κατηγορία, αφού οι βόρειοι έδειξαν ιδιαίτερη μαχητικότητα και τους στέρησαντους δυο βαθμούς που "έσωζαν" τον αντίπαλό τους. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι και προηγήθηκαν με γκολ που πέτυχε ο Δήμου ύστερα από πάσα του Στεργίου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές πλησίασαν στο γκολ με τον Σαρρή και τον Καλοχωρίδη. Τελικά, άργησαν αλλά κατάφεραν να το πετύχουν με κεφαλιά του θαυμάσιου Καλοχωρίδη στο 82'. Η προσπάθεια για το τρίποντο συνεχίστηκε και στο 92', πάλι ο ...ιπτάμενος Καλοχωρίδης, έπιασε δυνατή κεφαλιά αλλά αυτή τη φορά στάθηκε άτυχος αφού η μπάλα κτύπησε στο δκάρι του Μπιμπάι. Μετα τη λήξη του αγώνα κληθηκε αστυνομική δύναμη επειδή έγιναν αρκετά επεισόδια σε βάρος παικτών των φιλοξενούμενων από φιλάθλους της Τριάδας που υποστηρίζουν ότι προκλήθηκαν από τους παίκτες της Ιστιαίας.

ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ-ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ 4-1

Με επιβλητικό τροπο "ολοκλήρωσε" την πολύ καλή πορεία της στο Β' γύρο η Αυλίδα με τον Παναγιωτη Τοκπασίδη στον πάγκο της και μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος σώθηκε οριστικά. Με τη σέντρα (στο 43ο δευτερόλεπτο) οι γηπεδούχοι  έδειξαν τις ορέξεις τους και προηγήθηκαν με ένα εξαιρετικό σουτ του Δουρδουβέλα πολλά μέτρα μακριά από την εστία του Χροναίου. Στο 17' ο νεαρός Σαμαρτζής έβαλε κι άλλα ...θεμέλια για τη νίκη της ομάδας του και στο 63' με προσωπική και πολύ έξυπνη ενέργεια ο Στέργκου εδραίωσε τη νίκη σημειώνοντας το 3-0 παρά την αρχική απόκρουση του τερματοφύλακα του Αυλωναρίου. Δυο λεπτά αργότερα μείωσε για το Αυλωνάρι με ένα υπέροχο σουτ ο Χάρης Φρυγανάς και το τελικό 4-1 έκανε ο Σπυρόπουλος μετά από πάσα ...πάρτο-βάλτο του Τσομάτσκα.

Η βαθμολογία Α' κατηγορίας Εύβοιας

Η βαθμολογία Α' κατηγορίας Εύβοιας
[22/04/2015 - 19:38]

Και οι επόμενες αγωνιστικές ...περισσότερα




Επιστροφή