Κους-κους & σχόλια

Καινούργια δραματική σειρά από την Αννα Ανδριανού

Καινούργια δραματική σειρά από την Αννα Ανδριανού
29 Αυγούστου 2015, 14:31
Πραγματεύεται την μητρότητα και θα προβληθεί από το Star.

Μια ολοκαίνουρια καθημερινή, δραματική σειρά με την υπογραφή της Αννας Αδριανού κι ένα εξαιρετικό καστ από αγαπημένους Έλληνες και Κύπριους ηθοποιούς  θα προβάλει το Star τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η Αννα Αδριανού  έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες όπως οι σειρές: «Επιθυμίες», «Όσο Υπάρχει Αγάπη», «Ζευγάρια», «Ευτυχισμένες Μέρες», «Επαφή» και «Κλεμμένα Όνειρα».

Τίτλος της νέας τηλεοπτικής δουλειάς είναι «9 Μήνες», όσο θέλει δηλαδή μια ζωή να έρθει στον κόσμο...

Τόσο θέλουν και οι ηρωίδες της σειράς για να αλλάξουν ή να κερδίσουν τη ζωή τους. Κοινό τους στοιχείο η μητρότητα… στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον…

Τρείς γυναίκες -που είναι συγγενείς- και οι οικογένειές τους, δοκιμάζονται όταν μεγάλα μυστικά του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και αλλάζουν τα πάντα, μέσα τους και γύρω τους. Γύρω τους, ένα πάζλ από ήρωες, που κρύβουν τα δικά τους μυστικά και πασχίζουν κι αυτοί να κερδίσουν την ευτυχία με κάθε τρόπο.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Αλέξανδρος Σταύρου, Νίκος Γαλανός, Υρώ Λούπη, Αννα Αδριανού, Ευγενία Σαμαρά, Μαριάννα Καυκαρίδου, Μαρία Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Λάγκος, Πάνος Μακρής, Αντωνία Χαραλάμπους, Κύνθια Παυλίδου, Κρίστοφερ Γκρέκο, Δημήτρης Παπαδάκης, Νιόβη Σπυριδάκη, Ιωάννα Σιαφκάλη.
Η σειρά θα προβάλλεται ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Κύπρο (από το Mega Κύπρου), ενώ τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται στην Κύπρο.