Πολιτική

Στο ...χορό και ο Σταμάτης

Στο ...χορό και ο Σταμάτης
9 Δεκεμβρίου 2010, 21:57
Στο ...χορό των καταγγελιών για το νέο Νοσοκομείο και ο Σταμάτης Γκάβαλης.

Στο ...χορό των καταγγελιών κατά της κυβέρνησης για το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, μετά τον βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλο, μπήκε και ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Σταμάτης Γκάβαλης. Ο πρώτος έφερε το θέμα στη Βουλή, ο δεύτερος επιθυμεί να το θέσει στο νεοεκλεγέν Περιφερειακό Συμβούλιο και καταγγέλλει την τελευταία διορισμένη Περιφερειάρχη κ. Διαμαντοπούλου.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του τονίζει:"Λίγο πρίν την ορκωμοσία του νέου αιρετού Περιφερειάρχη και του Περιφερειακού Συμβουλίου, διαπιστώνουμε πως το σχέδιο "Καλλικράτης" απαξιώνεται βάναυσα, τόσο από την Κυβέρνηση, όσο και από τους διορισμένους Γενικούς Γραμματείς, με πρακτικές καπελώματος των τοπικών κοινωνιών και των νεοεκλεγέντων οργάνων.

Συγκεκριμένα, η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου, στις 17 Νοεμβρίου, αμέσως μετά την εκλογή της νέας αιρετής ηγεσίας του τόπου, απένταξε την χρηματοδότηση του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας από το ΕΣΠΑ. Υπενθυμίζουμε ότι, το συγκεκριμένο έργο, αποτελεί πάγιο αίτημα, δεκαετιών, των πολιτών της Εύβοιας. "