ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ 1-0: Ο Σταματάκος ...Σκάρ(ο)σε τη νίκη

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ 1-0: Ο Σταματάκος ...Σκάρ(ο)σε τη νίκη
27 Σεπτεμβρίου 2015, 20:35
A+ A-
Στο 93' το πρώτο τρίποντο για την ομάδα της Χαλκίδας


Μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα για τον ΑΟ Χαλκις που κέρδισε 1-0 τον Αιολικό, έναν από τους επίδοξους μνηστήρες της πρώτης θέσης στον 3ο ομιλο της Γ' Εθνικής, με γκολ που σημειώθηκε στη ...λήξη του αγώνα με πέναλττι που κέρδισε ο Σταματάκος και το εκτέλεσε εύστοχα ο Σκάρος.

Ο Νίκος Σταματάκος είχε αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνος για την άμυνα των Μυτιληνιών στα τελευταία λεπτά και ήταν αυτός που έκανε το τελευταίο ...ντου στην άμυνα των αντιπάλων όταν ο διαιτητής είχε τη σφυρίχτρα στο στόμα για να σφυρίξει το τέλος του αγώνα στο 93'.

Οι αμυντικοί του Αιολικού δεν μπόρεσαν να ...σταματήσουν τον Σταματάκο παρά μόνο με πέναλτι και το σφύριγμα του κ. Μάλαμα ήταν με υπόδειξη στην άσπρη βούλα. Την μπάλα πήρε ο Σκάρος που είχε μπει αλλαγή στο 65' και με ...ολύμπια ψυχραιμία  την έστειλε στα δίχτυα του Πουρή σημειώνοντας το μοναδικό γκολ του αγώνα που έκανε τους φιλάθλους της ομάδας ...τρελούς από χαρά.

Ο κ. Κοτσάτος, ο πρόεδρος του ΑΟΧ που είχε να φανεί απ' το καλοκαίρι, έδωσε το "παρών" στο γήπεδο και γεύτηκε κι αυτός τη χαρά της πρώτης νίκης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ είδε και την ομάδα σε καλά αγωνιστικά επιπεδα.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Π. Δημητρίου): Μπαλασάκης, Τσουκαλάς, Τσατσαρής, Μπακομήτρος, Τσούπρος, Καραμπάς, Στασινόπουλος (65′ Σκάρος), Βαλκάνος (86′ Καμπιώτης), Σπανός (90′ Μαρίνος), Σταματάκος, Τσατσαρώνης.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Ταουσιάνης): Πουρής, Κρουσταλλέλης, Στουρνάρας, Μπακάλης, Παπαζούδης, (60′ λ.τρ. Καπταγιάννης), Κριπιντίρης, Γάλας, Μίχος, Κάλφας (77′ Σαμπάνης), Ιορδανίδης (56′ Μανουσάκης), Κέρη.

- Την επόμενη Κυριακή Ο ΑΟΧ θ' αγωνιστεί στη Χίο με τον Κανάρη ο  οποίος αγωνίστηκε χθες (Σάββατο) στη Ζάκυνθο και νίκησε 1-0 μτο Λεβάντε με γκολ του Χαλκιδέου Ανδρέα Ντάμπου

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στη Γ' Εθνική (3ος όμιλος)






Επιστροφή