Χαλκίδα: Ηλικιωμένη λιποθύμησε στην ουρά

Χαλκίδα: Ηλικιωμένη λιποθύμησε στην ουρά
3 Νοεμβρίου 2015, 12:00
A+ A-
Αναστάτωση σε τράπεζα.
Αναστάτωση επικράτησε πριν από λίγο στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στην οδό Βενιζέλου στη Χαλκίδας. Ηλικιωμένη γυναίκα λιποθύμησε και μέχρι να συνέλθει έγινε ένας μικρός χαμός μέσα στο υποκατάστημα.

Η ηλικιωμένη περίμενε στην ουρά όταν ξαφνικά αισθάνθηκε μια αδιαθεσία. Έχασε τις αισθήσεις και σωριάστηκε αναίσθητη στο έδαφος, προκαλώντας ανησυχία στην τράπεζα.

Οι παρευρισκόμενοι, όμως, έτρεξαν και βοήθησαν την άτυχη γυναίκα. Την έβαλαν να κάτσει σε μια καρέκλα, της έδωσαν μια καραμέλα και περίμεναν στο πλευρό της μέχρι να συνέλθει.

Στη συνέχεια, όλοι οι συναλλασσόμενοι παραχώρησαν τη σειρά τους στην ηλικιωμένη, η οποία εξυπηρετήθηκε από τραπεζικό υπάλληλο και έφυγε ευχαριστώντας όλους όσους τη βοήθησαν.

Επιστροφή