Γροθιές στην Εφορία

Γροθιές στην Εφορία
13 Δεκεμβρίου 2010, 07:01
A+ A-
Μπουνιές και κλωτσιές στο πάρκινγκ της ΔΟΥ Χαλκίδας. 

Έκανε το λάθος να διπλοπαρκάρει και έφαγε το ξύλο της ... χρονιάς του, απ' αυτόν που έκλεισε. Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο πάρκινγκ της ΔΟΥ Χαλκίδας (φωτό) και το αποκάλυψε η "Γνώμη" σε αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Νεαρός φορολογούμενος είχε παρκάρει κανονικά το μπλε τζιπ του. Μόλις πήγε να το πάρει διαπίστωσε ότι ένα κόκκινο Ι.Χ. είχε διπλοπαρκάρει μπροστά του και τον εμπόδιζε να φύγει. Όσο περίμενε τον άλλο οδηγό τα νεύρα του γίνονταν ... φυτίλια.

Που να ήξερε ο άλλος τι τον περιμένει; Μόλις εμφανίστηκε δεν πρόλαβε, όχι συγγνώμη να ζητήσει, αλλά ούτε κιχ να πει. Ο οδηγός του μπλε τζιπ άρχισε να τον βρίζει και του επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές. Με ματωμένο πρόσωπο και σκισμένο πουκάμισο κατάφεραν να τον αποσπάσουν άλλοι περαστικοί από τα χέρια του νεαρού. 

Μετά βίας μπήκε στο αμάξι του και απελευθέρωσε τον δρόμο για τον οδηγό του μπλε τζιπ, ο οποίος μπήκε μέσα και έφυγε. Καταστηματάρχες από τα διπλανά μαγαζιά βοήθησαν τον ξυλοδαρμένο οδηγό να πλυθεί και να συνέλθει. Το σίγουρο είναι ότι θα το σκεφτεί σοβαρά πριν διπλοπαρκάρει ξανά στη ζωή του. 

Το πιο ωραίο σχόλιο πάντως το έκανε αυτόπτης μάρτυρας, για το νεαρό που μετατράπηκε σε μποξέρ, λέγοντας: " Φαντάσου πόσα πλήρωσε στην εφορία, για να έχει τόση τσαντίλα"!     

 

 

Επιστροφή