Ο Λύκος αλώνιζε κι ...άλλοι δάγκωναν

Ο Λύκος αλώνιζε κι ...άλλοι δάγκωναν
23 Μαΐου 2016, 23:30
A+ A-
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΡΤΑΚΗΣ-ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 3-2

Επιστροφή στις νίκες για τους Παλαίμαχους της Αρτάκης που κέρδισαν με 3-2 την πολύ καλή ομάδα των Παλαιμάχων της Βόρειας Εύβοιας για την 6η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος (το άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα στο Γιαλτραϊκό και τους Δικηγόρους, αναβλήθηκε).

Η ομάδα Αρτάκης είχε στο κέντρο τον Δημήτρη Λύκο (φωτό) που ...αλώνιζε, αλλά τους αντιπάλους ...δάγκωσαν ο Λεζγής με τον  Ζήση, ενώ τελευταίος χτύπησε ο Καραμπέτσος.

Ο προπονητής με τον οποίο ξεκίνησε ο ΑΟΝΑ στη σεζόν που τέλειωσε, ο Δημήτρης Λύκος ήταν θαυμάσιος στο χώρο του κέντρου και συνέβαλε στη νίκη της ομάδας του που πήρε με το ίδιο σκορ τη ρεβάνς για την ήττα του Α' γύρου στην Ιστιαία.

Ο Γιάννης Λεζγής, που ανέλαβε προπονητής στον ΑΟΝΑ φέτος μετά την αποχώρηση του Λύκου, άνοιξε το σκορ στο 18' με εύστοχο πέναλτι στο που υπέδειξε ο Θανάσης Παπακυριάκος. Οι βόρειοι ισοφάρισαν με τον ίδιο τρόπο (πέναλτι)  του Α. Τριανταφύλλου στο 57'.

Ομως, με τη σέντρα οι Αρτακιανοί ξανασκόραραν με τον Ορφέα Ζήση (αυτός ...άφηνε τον πάγκο κι έπαιζε φέτος με τη φανέλα του ΑΟΝΑ στο πρωτάθλημα, παρόλο που πέρασε τα δεύτερα ...άντα).

Στο 75' ο Φώτης Καραμπέτσος ...κάρφωσε με κεφαλιά τους Βόρειους που μείωσαν κι αυτοί μετά τη σέντρα με γκολ του Δημήτρη Κερασιώτη. Λίγο πριν τη λήξη είχε δοκάρι ο Ζήσης της Αρτάκης.

Επιστροφή