Πρωταθλητές οι ...Πρωταθλητές

Πρωταθλητές οι ...Πρωταθλητές
13 Δεκεμβρίου 2010, 12:43
A+ A-
Ο ΠΟΠ (Παλαιστικός Ομιλος Πρωταθλητών) Χαλκίδας δικαίωσε τον τίτλο του και αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στην Ελληνορωμαϊκή.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο σύλλογος της Χαλκίδας κατέκτησε την πρωτιά στους άνδρες, αφήνοντας δεύτερο τον  Ολυμπιακό. Ο ΠΟΠ συγκέντρωσε 45 βαθμούς και ο ...θρύλος 42, ενώ τρίτος στην κατάταξη ήταν ο Εθνικός με 26 βαθμούς.

Ο ΠΟΠ κέρδισε συνολικά ένα χρυσό μετάλλιο, ένα αργυρό και πέντε χάλκινα.

Χρυσός νικητής αναδείχθηκε ο Θοδωρής Τουνουσίδης στα 84 κιλά, κερδίζοντας στον τελικό τον Γιώργο Νταλαρά της Ολυμπιακής Φλόγας. Για να φθάσει στον τελικό ο Τουνουσίδης κέρδισε στην ...εμφύλια μονομαχία τον αθλητή του ΠΟΠ Νίκο Σπυριδάκη που κατέκτησε τελικά το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος ...ελαφρύτερος κατά 25 κιλά αγωνίστηκε στην κατηγορία 96 κ. και κατετάγη δεύτερος χάνοντας από τον Γιώργο Κουτσιούμπα του Ολυμπιακού. Σε αυτή την κατηγορία αγωνίστηκε με τον Π.Ο. Ψαχνών ο Βασίλης Κολλάρος και αναδείχτηκε τρίτος Πανελληνιονίκης (μαναδικό μετάλλιο για το σύλλογο των Ψαχνών).

Τα χάλκινα μετάλλια κέρδισαν οι: Αποστόλης Μανουηλίδης (60 κ.), Πέτρος Μανουηλίδης και Χαρης Κώστογλου (74 κιλά), Νίκος Σπυριδάκης (84 κ.) και Αντώνης Βουσουρέλης (120 κ.).

Συμμετείχαν στους αγώνες από τον ΠΟΠ και οι: Γιάννης Σπυριδάκης, Γιάννης Μουτουσίδης, Γιάννης Λάμπρου, Λευτέρης Κεσίδης και Νίκος Λέων.

Επιστροφή