Αθλητικά

Κορίτσια έπαιξαν μπάλα στην υψηλή γέφυρα και σταμάτησαν την κυκλοφορία

15 Σεπτεμβρίου 2016, 18:27
Οι ...βασίλισσες του "βασιλιά των σπορ".

Ένα ξεχωριστό event για τη διάδοση του γυναικείου ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα στην υψηλή γέφυρα.

Εκεί βρέθηκαν περισσότερα από 100 κορίτσια από τη Χαλκίδα, αλλά και άλλες περιοχές της Εύβοιας, σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ευβοίας, οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Πριόνας και Κάβουρας, αλλά και αρκετοί προπονητές της Εύβοιας (Σπίντζος, Ρόγκας, Σαρρής, Καλέντζης, Τοκπασίδης, Σταθαράς, Ερμήλιος), που δίδαξαν στα νεαρά κορίτσια μερικά από τα μυστικά της μπάλας (μαζί τους ήταν και η παίκτρια των Αβαντίδων Τίνα Κοκκίνη).

Φυσικά, το "παρών" έδωσαν κι άλλοι γνωστοί προπονητές ομάδων της Εύβοιας, όπως ο Κιαπέκος της Καστέλλας (σ.σ. η Καστέλλα φτιάχνει -και- γυναικεία ομάδα) αλλά και παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου.

Όλα τα κορίτσια συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα Παπανικολάου λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι και χωρίστηκαν σε γκρουπ (την ίδια ώρα οι γονείς είχαν πάρει ...θέση μάχης στη σκιά, κάτω από τα δέντρα).

Στη συνέχεια μετέβησαν στην υψηλή γέφυρα (η τροχαία διέκοψε για 15 λεπτά την κυκλοφορία) κι έπαιξαν ποδόσφαιρο ...αξιώσεων, τηρουμένων πάντα των αναλογιών (...ως δια μαγείας, μόνο μία μπάλα ...βούτηξε στη θάλασσα).

Η εκδήλωση για την προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες συνεχίστηκε με προπόνηση για περίπου 20 λεπτά, ενώ λίγο πριν το φινάλε, στα κορίτσια μίλησαν ο Ψαχνιώτης ομοσπονδιακός της Εθνικής Ελλάδας Αντώνης Πριόνας, αλλά και ο Τριαδίτης πρόεδρος της ΕΠΣΕ και μέλος της ΕΠΟ Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

Ο Αντώνης Πριόνας είπε μεταξύ άλλων: "Η Εύβοια έχει ταλέντο και στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Να τη θυμάστε αυτή την εκδήλωση. Εύχομαι να ασχοληθείτε με το ποδόσφαιρο και να πάτε ψηλά, να φτάσετε μέχρι την Εθνική! Και μην ξεχνάτε ότι όλα ξεκινάνε από την προπόνηση".

Από τη μεριά του ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου (φωτό πάνω) πρόσθεσε: "Θέλω να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ για τη συγκλονιστική ανταπόκριση που δείξατε. Η Χαλκίδα επιλέχθηκε (σ.σ. μαζί με άλλες τρεις πόλεις) για να φιλοξενήσει αυτήν την εκδήλωση. Σας ευχαριστώ που συμμετείχατε κι ευχαριστώ πολύ και τους γονείς σας. Να ξέρετε ότι πλάνα και φωτογραφίες απ' αυτό που κάνατε σήμερα θα μεταδοθούν μέσω της ΕΠΟ και της ΟΥΕΦΑ σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ΟΥΕΦΑ είναι η ...μαμά της ΕΠΟ και η ΕΠΟ η ...μαμά της ΕΠΣΕ. Διοργανώσαμε το εν λόγω event, όχι μόνο για να προάγουμε το γυναικείο ποδόσφαιρο, αλλά και για να διαφημίσουμε την πόλη της Χαλκίδας μέσω της υψηλής γέφυρας που είναι σημείο αναφοράς".

*Σε επόμενη ανάρτηση περισσότερες φωτό από την παρουσία των μελών της ΕΠΣΕ στη σημερινή εκδήλωση. 

Φωτογραφίες από τη σημερινή πανδαισία του γυναικείου ποδοσφαίρου στη γέφυρα που για χάρη της σταμάτησε η κυκλοφορία για 15 λεπτά!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ