ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Πετάει για Μυτιλήνη με Ελευθεριάδη
Χωρίς τον Δημήτρη Ντουμάνη που είναι τραυματίας (σ.σ. βασικός γκολκίπερ θα αγωνιστεί ο Μητακίδης), αλλά με τον Γιάννη Ελευθεριάδη να έχει κλείσει αεροπορικό εισιτήριο (σ.σ. ξέρει από αεροπλάνα ο Ελευθεριάδης), πετάει αύριο (23/11) ο ΑΟ Χαλκίς με προορισμό τη Μυτιλήνη για να αντιμετωπίσει τον Αιολικό.
Οι Χαλκιδέοι στις 4 τα ξημερώματα θα συγκεντρωθούν στο Δημ. Στάδιο Χαλκίδας και από εκεί θα μεταβούν στο "Ελ. Βενιζέλος" για να αναχωρήσουν στις 7 το πρωί για το νησί της Λέσβου.
Ο ΑΟΧ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο για την απαραίτητη ξεκούραση, λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο ματς με τον δυνατό Αιολικό.
Πλην της απουσίας του Ντουμάνη, ο κόουτς Αντώνης Αυλωνίτης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.
Οι Μπαλού και Σκαθαρούδης είναι ετοιμοπόλεμοι και η ομάδα της Εύβοιας ευελπιστεί να καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, δίνοντας συνέχεια στη νίκη ψυχολογίας κόντρα στον Παναργειακό, αλλά και στις εξαιρετικές εμφανίσεις στα φιλικά με Ιωνικό (3-0) και Αχαρναϊκό (3-1).
Να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Κυριακή (27/11) ο ΑΟΧ θα υποδεχτεί την Αχαϊκή που έφαγε γερή καμπάνα από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Μηδενίστηκε στο ματς με την Αμαλιάδα και της αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί. Έτσι, βρέθηκε στην τελευταία θέση με 1 βαθμό (!), ενώ στους 7 βαθμούς (όσους έχει και ο ΑΟΧ) ανέβηκε η Αμαλιάδα.




















