Διαγωνισμός egnomi.gr: Κερδίστε δωρεάν διαμονή για δυο άτομα σε ξενοδοχείο 4 αστέρων

Διαγωνισμός egnomi.gr: Κερδίστε δωρεάν διαμονή για δυο άτομα σε ξενοδοχείο 4 αστέρων
12 Ιανουαρίου 2017, 12:02
A+ A-
Ο πρώτος διαγωνισμός του egnomi.gr για το 2017 είναι εδώ!

Το egnomi.gr σε συνεργασία με το ξενοδοχείο LUCY στην παραλία Χαλκίδας σάς κάνει δώρο ένα διήμερο για να γιορτάσετε τον έρωτα σας..

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και ένας τυχερός, μετά από κλήρωση, θα κερδίσει μια δωρεάν διαμονή με πρωινό, για δύο άτομα σε ξενοδοχείο 4 αστέρων το Σαββατοκύριακο 10 έως 12 Φεβρουαρίου (τρεις μέρες- δύο διανυκτερεύσεις), συνολικής αξίας 244 ευρώ.

 Το ξενοδοχείο LUCY βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία της όμορφης Χαλκίδας χαρίζοντας στον κόσμο που το επιλέγει μοναδικές στιγμές. 

Η θέα στον πορθμό του Ευρίπου από το μπαλκόνι  του είναι μοναδική με τα τρελά νερά να μαγεύουν τον κάθε επισκέπτη!

Μπείτε στο www.lucy-hotel.gr και δείτε το ξενοδοχείο. 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ share στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο μεγάλος νικητής θα πάρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας του και θα περάσουν μαζί ένα αναζωογονητικό τριήμερο στην πόλη της Χαλκίδας με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα.

Ο  διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!

 

Επιστροφή