Με νέους προπονητές συνεχίζουν Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου και Αμαρυνθιακός

Με νέους προπονητές συνεχίζουν Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου και Αμαρυνθιακός
20 Ιανουαρίου 2017, 17:30
A+ A-
Ανέλαβαν καθήκοντα οι Τσαραντάνης και Δ. Δεληγιάννης.

Αλλαγή σκυτάλης σημειώθηκε στους πάγκους δύο ομάδων της Εύβοιας που συμμετέχουν στη Β' ΕΠΣΕ κι αυτές είναι ο Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου και ο Αμαρυνθιακός.

Στον Ευβοϊκό, τη θέση του Κώστα Ρωμανού που αποχώρησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα πήρε ο Ερετριανός Αντώνης Τσαραντάνης (αριστερά στη φωτό), ο οποίος εδώ και χρόνια κοουτσάρει τις Ακαδημίες της Ερέτριας, ενώ πριν ενάμιση χρόνο κάθισε και στον πάγκο του Απόλλωνα στην Α' ΕΠΣΕ.

Το έργο του Τσαραντάνη είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς ο Ευβοϊκός βρίσκεται στην προτελευταία θέση του κεντρικού ομίλου και ο νεαρός προπονητής θα επιχειρήσει να σώσει την παρτίδα. 

Ο Τσαραντάνης θα κάνει ντεμπούτο στον εκτός έδρας αγώνα με τα ανεβασμένα Λουκίσια, που κι αυτά πριν από ένα μήνα άλλαξαν προπονητή, με τον Ηλία Παπαϊωάννου να αναλαμβάνει τα ηνία των "πορτοκαλί".

Στην προπονητική αγορά της Εύβοιας στράφηκε (μετά από καιρό) και η ομάδα του Αμαρυνθιακού, μετά και τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Αθανασιάδη, που είχε αντικαταστήσει τον Αλέκο Αλεξανδρή.

Νέος προπονητής λοιπόν του Αμαρυνθιακού είναι ο παλαίμαχος άσος του ΑΟ Χαλκίς Δημήτρης Δεληγιάννης (δεξιά στη φωτό), ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΑΟ Μαρμαρίου.

Στόχος φυσικά του Γυμνιώτη Δημήτρη Δεληγιάννη είναι να οδηγήσει τη Βάθεια στην κατάκτηση του τίτλου και στην άνοδο στην Α' ΕΠΣΕ.

Επιστροφή