Ο μεγάλος νικητής που κερδίζει τριήμερο στην όμορφη Χαλκίδα μας

2 Φεβρουαρίου 2017, 12:41
A+ A-
Ποιος είναι ο υπερτυχερός του πρώτου μας διαγωνισμού;

Με τον ερχομό του 2017 ήρθε και ένας μεγάλος διαγωνισμός από το egnomi.gr που έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδες επισκέπτες μας να κερδίσουν ένα τριήμερο στην όμορφη Χαλκίδα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο 4 αστέρων, LUCY.

Για ακόμη μια φορά οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές, ενώ τα σχόλια του κόσμου μάς έδωσαν τρομερή χαρά. Ο νικητής, όμως, είναι ένας!

Ο Χριστόδουλος Αγαθός (Χρυσούλα Ασημάκη), όπως αναφέρεται στο προφίλ του στο Facebook είναι ο τυχερός που θα πάρει το αγαπημένο του πρόσωπο και θα περάσει ένα μοναδικό τριήμερο στο ξενοδοχείο LUCY, το Παρασκευοσαββατοκύριακο 10 έως 12 Φεβρουαρίου (τρεις μέρες- δύο διανυκτερεύσεις), συνολικής αξίας 244 ευρώ.

Το ξενοδοχείο LUCY βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία της Χαλκίδας χαρίζοντας στον κόσμο που το επιλέγει ονειρικές στιγμές.

Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει με το egnomi.gr  μέχρι τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου για να μας δώσει τα στοιχεία του, καθώς και του ατόμου που θα τον συνοδεύσει.

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο κωλύεται να αποδεχτεί το δώρο του, θα πρέπει να μάς ενημερώσει πάλι μέχρι τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου το αργότερο. Σε αυτή την περίπτωση, στο πανέμορφο ξενοδοχείο της Χαλκίδας θα χαλαρώσει η επιλαχούσα νικήτρια Eleftheria Vamvakaki (όπως αναφέρεται στο facebook).

Από το egnomi.gr έχετε τις πιο όμορφες ευχές για να περάσετε ένα τέλειο τριήμερο!! Θα χαρούμε πολύ να μοιραστείτε μαζί μας κάποιες από τις πιο όμορφες στιγμές σας στέλνοντάς μας σχετική φωτό.

Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια ή απορία μπορείτε να μάς καλέσετε στο τηλ 22210-61240 (ώρες καταστημάτων).

Επιστροφή