Αθλητικά

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Ρήξη στο ΔΣ - Ελευθεριάδης: Συνεχίζω αν φύγουν Σωτηρίου, Σιγανός και Πίσχινας

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Ρήξη στο ΔΣ - Ελευθεριάδης: Συνεχίζω αν φύγουν Σωτηρίου, Σιγανός και Πίσχινας
23 Φεβρουαρίου 2017, 23:45
Έρχεται ψηφοφορία.

Ένταση επικράτησε στο σημερινό (23/2) ΔΣ του ΑΟ Χαλκίς και πλέον ζητείται ψυχραιμία για να "προχωρήσει" η ομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο πρόεδρος Γιάννης Ελευθεριάδης (φωτό) και ο ταμίας Κώστας Σφύρλας ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση και διαχώρισαν ανοιχτά τη θέση τους με τρία μέλη του συμβουλίου: Τους Στέφανο Σωτηρίου, Αλέκο Σιγανό και Βασίλη Πίσχινα.

Μάλιστα, ο Ελευθεριάδης φέρεται να τους είπε εκνευρισμένος: "Με συκοφαντείτε καθημερινά κι αυτό δεν το ανέχομαι. Συνεχίζω στην ομάδα, αλλά χωρίς εσάς. Μαζί, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε πλέον..!".

Οι πληροφορίες θέλουν τον Στέφανο Σωτηρίου να απάντησε ότι ο ίδιος είναι διατεθειμένος, αλλά κι έτοιμος να "τρέξει" τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ωστόσο, η ρήξη στο ΔΣ του ΑΟΧ θεωρείται δεδομένη, τα μέλη χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα, επομένως, όπως διαμορφώθηκε το σκηνικό, ή θα συνεχίσουν στην ομάδα οι Ελευθεριάδης και Σφύρλας ή θα βγει μπροστά ο Στέφανος Σωτηρίου.

Άλλος δρόμος δεν υπάρχει.

Πάντως, οι Ελευθεριάδης και Σφύρλας εμφανίζονται ανένδοτοι στο να συνυπάρξουν με τους Σωτηρίου, Σιγανό και Πίσχινα.

Πάνε σε ψηφοφορία!

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ελευθεριάδης πρότεινε το "ποιος θα συνεχίσει" να τεθεί σε ψηφοφορία (!) την άλλη εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει, ότι την ερχόμενη Τετάρτη ή την ερχόμενη Πέμπτη, το 9μελές θα ψηφίσει (!) για το αν θα συνεχίσουν οι Ελευθεριάδης και Σφύρλας.

Σε διαφορετική περίπτωση, οι δύο άντρες θα παραδώσουν τα ηνία στον Στέφανο Σωτηρίου.

Και μέσα σ' όλα αυτά, το Σάββατο (25/2) ο ΑΟΧ αγωνίζεται στην Τρίπολη με τον Παναρκαδικό.

Να σημειώσουμε ότι στο σημερινό επεισοδιακό ΔΣ το "παρών" έδωσε και ο προπονητής Αντώνης Αυλωνίτης που αποχώρησε φανερά δυσαρεστημένος από τις εξελίξεις, αλλά και τον εσωτερικό πόλεμο που μαίνεται στον ιστορικό σύλλογο, σε μία περίοδο που ο ΑΟΧ δείχνει απόλυτα αξιόπιστος αγωνιστικά.

*Όταν η διοίκηση Ελευθεριάδη ανέλαβε τα ηνία του ΑΟ Χαλκίς τα πρώτα μέλη στο συμβούλιο της ...μετά Στούπα εποχής ήταν τα παρακάτω:

1.Γιάννης Ελευθεριάδης (πρόεδρος)
2.Νίκος Κακαβάς
3.Κώστας Αναγνωστάκης
4.Γιώργος Τσαγκάρης
5.Κώστας Σφύρλας
6.Αλέκος Καραμάνος
7.Δημήτρης Κουτσούκος
8.Βασίλης Ναστογιάννης
9.Αλέκος Σιγανός
10.Βασίλης Πίσχινας
11.Δήμητρα Βελή

Στην ...πορεία, στο ΔΣ εντάχθηκε ο Στέφανος Σωτηρίου που αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο του ΑΟΧ με την εταιρία ENG, η οποία θα ήταν ο βασικός χορηγός της ομάδας, καλύπτοντας ένα μεγάλο κομμάτι του μπάτζετ το ερχόμενο καλοκαίρι, προκειμένου ο ΑΟΧ να πρωταγωνιστήσει στη Γ' Εθνική. Όμως, η συνεργασία με την εταιρία "ναυάγησε", ο Ελευθεριάδης αμφισβήτησε τον Σωτηρίου, το ίδιο έγινε και από την πλευρά του Σωτηρίου και η κόντρα τους βγήκε στον αφρό, φέρνοντας τις σημερινές εξελίξεις.

Δεξιά, ο ταμίας του ΑΟΧ και στενός συνεργάτης του Γιάννη Ελευθεριάδη, ο Κώστας Σφύρλας. Αριστερά, ο Κώστας Αναγνωστάκης που είναι μέλος στο 9μελές και θα ρίξει την ψήφο του στην άτυπη "κάλπη" του ΔΣ του ΑΟΧ. 

Μέλη στο ΔΣ του ΑΟ Χαλκίς είναι και ο Γιώργος Τσαγκάρης ως αντιπρόεδρος (αριστερά στη φωτό), αλλά και η Δήμητρα Βελή (δεξιά).

Καθοριστική για το μέλλον του συλλόγου αναμένεται και η στάση που θα κρατήσει στο επόμενο κρίσιμο ΔΣ ο Νίκος Κακαβάς.

Ο Βασίλης Πίσχινας (δεύτερος από αριστερά) και ο Αλέκος Σιγανός (τρίτος από αριστερά) είναι στο "άρμα" Σωτηρίου, αλλά θα βρεθούν εκτός διοίκησης σε περίπτωση που το ΔΣ ψηφίσει την παραμονή στην ηγεσία του ΑΟΧ των Ελευθεριάδη και Σφύρλα. Ο Ελευθεριάδης σήμερα τους χαρακτήρισε "ανεπιθύμητους" στο ΔΣ της ομάδας.

Ο Στέφανος Σωτηρίου ερίζει για να αναλάβει τις τύχες του ΑΟ Χαλκίς μετά τη μετωπική σύγκρουση με τον πρόεδρο Γιάννη Ελευθεριάδη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

EURO 2020: Αποτελέσματα, σκόρερ, βαθμολογίες, επόμενοι αγώνες - Ολα με μια ματιά

EURO 2020: Αποτελέσματα, σκόρερ, βαθμολογίες, επόμενοι αγώνες - Ολα με μια ματιά
Αθλητικά
[16/06/2021 - 09:11]

Τι θα δείτε σήμερα - Το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι τον Τελικό ...περισσότερα

Φοβερό γκολ του Χαλκιδέου Λάμπρου Πολίτη στον αγώνα Αναγ.Καρδίτσας-Ορφέας Ξάνθης (VIDEO)

Φοβερό γκολ του Χαλκιδέου Λάμπρου Πολίτη στον αγώνα Αναγ.Καρδίτσας-Ορφέας Ξάνθης (VIDEO)
Αθλητικά
[15/06/2021 - 09:29]

Για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική - Nικητής και ο Ανδρέας Ντάμπος με τον Αχέροντα Καναλακίου. ...περισσότερα