ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ EGNOMI: Κερδίστε ένα τριήμερο σε σουίτα στα Τρίκαλα Κορινθίας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ EGNOMI: Κερδίστε ένα τριήμερο σε σουίτα στα Τρίκαλα Κορινθίας
17 Μαρτίου 2017, 11:52
A+ A-
Επειδή μας ζητήσατε ένα τριήμερο χαλάρωσης...

Μάς ζητήσατε ένα χαλαρό τριήμερο για να "αδειάσετε" το μυαλό σας από ό,τι το απασχολεί και εμείς απλά δεν μπορούμε να σας χαλάσουμε χατήρι!

Αυτή τη φορά σας πάμε στα πανέμορφα Τρίκαλα Κορινθίας. Το egnomi.gr σε συνεργασία με τις σουίτες "Φεγγαρογνέματα"  σας κάνουν δώρο ένα τριήμερο για να γεμίσετε μπαταρίες αμέσως μετά την Πρωτομαγιά!

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και ένας τυχερός, μετά από κλήρωση, θα κερδίσει μια δωρεάν διαμονή με πρωινό, για δύο άτομα σε σουίτα του συγκροτήματος από Παρασκευή 5 έως Κυριακή 7 Μαΐου (τρεις μέρες- δύο διανυκτερεύσεις), συνολικής αξίας 200 ευρώ.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ share στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Τα "Φεγγαρογνέματα" βρίσκονται σε ένα μαγευτικό τοπίο στα Ανω Τρίκαλα Κορινθίας και αποτελούνται από τέσσερις αυτόνομες, ξύλινες μεζονέτες.

Διαθέτουν ιδανικά comfort (ατομική βεράντα σε απίστευτη θέα, μπάνιο με jacuzzi, πλούσιο πρωινό κ.α.) για μια συναρπαστική διαμονή.

Μπείτε στο http://www.feggarognemata.gr/ για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο μεγάλος νικητής θα πάρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας του και θα περάσουν μαζί ένα ονειρικό τριήμερο στην ορεινή περιοχή της Κορίνθου με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα.

Ο  διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα ανήμερα του Πάσχα (16 Απριλίου) και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Τρίτη του Πάσχα 18 Απριλίου από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή