Διαγωνισμός Egnomi: Κερδίστε ενα παιδικό καθισματάκι αυτοκινήτου αξίας 129 ευρώ

Διαγωνισμός Egnomi: Κερδίστε ενα παιδικό καθισματάκι αυτοκινήτου αξίας 129 ευρώ
21 Απριλίου 2017, 12:01
A+ A-
Ενας διαγωνισμός για τα αγγελούδια σας!

Αυτή τη φορά είπαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς, τους νονούς και όλους όσους θέλουν να κάνουν χαρούμενα τα παιδιά! Ο νέος διαγωνισμός του egnomi σας κάνει δώρο ένα καθισματάκι αυτοκινήτου, το οποίο προσφέρει ασφάλεια σε κάθε παιδί.

Το egnomi.gr σε συνεργασία με το ΛΗΤΩ Χαλκίδας σάς δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το κάθισμα Magic + SPS, της εταιρίας Lorelli, με το νέο σύστημα ζωνών ασφαλείας 5 σημείων και είναι κατάλληλο για παιδάκια από ενός έως 10 ετών. Το κάθισμα Magic παρέχει στο παιδί σας απόλυτη ασφάλεια. Διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης του ύψους της πλάτης. Οι ζώνες ρυθμίζονται αυτόματα στη σωστή θέση, προσφέροντας έτσι στο παιδί τη μέγιστη προστασία. Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του παιδιού, απλά μπορείτε να αφαιρέσετε τις ζώνες (για χρήση του καθίσματος από 18 κιλά και πάνω).  Όλα τα καλύμματα του καθίσματος Magic, αφαιρούνται και πλένονται στους 30 βαθμούς.

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και ένας τυχερός μετά από κλήρωση, θα αποκτήσει αυτό το μοναδικό δώρο, αξίας 129 ευρώ.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ share στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο  διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα την Πέμπτη 18 Μαΐου και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 19 Μαΐου από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!

 

 

Επιστροφή