ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Καλές βόλτες με το παιδάκι σας!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Καλές βόλτες με το παιδάκι σας!
19 Μαΐου 2017, 12:11
A+ A-
Η Ελενα Κικίδη κερδίζει το παιδικό καθισματάκι αυτοκινήτου. 

Εκατοντάδες συμμετοχές είχε και ο τελευταίος διαγωνισμός μας με δώρο ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου. Ακόμη περισσότερα ήταν τα κολακευτικά σχόλια από όλους τους διαδικτυακούς φίλους μας για αυτό το σούπερ δώρο! 

Το παιδικό καθισματάκι, όμως, θα φτάσει σύντομα στα χέρια της Elena Kikidi (όπως αναφέρεται στο προφίλ στο facebook), η οποία από εδώ και πέρα θα χαίρεται με ασφάλεια τις βόλτες με το γλυκό της παιδάκι.

Το egnomi.gr σε συνεργασία με το ΛΗΤΩ Χαλκίδας προσέφερε το κάθισμα Magic + SPS, της εταιρίας Lorelli, με το νέο σύστημα ζωνών ασφαλείας 5 σημείων και είναι κατάλληλο για παιδάκια από ενός έως 10 ετών. Το κάθισμα Magic παρέχει στο παιδί σας απόλυτη ασφάλεια. Διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης του ύψους της πλάτης. Οι ζώνες ρυθμίζονται αυτόματα στη σωστή θέση, προσφέροντας έτσι στο παιδί τη μέγιστη προστασία. Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του παιδιού, απλά μπορείτε να αφαιρέσετε τις ζώνες (για χρήση του καθίσματος από 18 κιλά και πάνω).  Όλα τα καλύμματα του καθίσματος Magic, αφαιρούνται και πλένονται στους 30 βαθμούς.

 Η νικήτρια θα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία με το egnomi.gr στο τηλέφωνο 22210-61240 το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 22 Μαΐου για να μας δώσει τα πλήρη στοιχεία της και να ενημερωθεί για τον τρόπο παραλαβής του δώρου. 

Το egnomi.gr σάς εύχεται καλές βόλτες και να ζήσετε πολλές όμορφες στιγμές με το παιδί σας!  

Επιστροφή