Χάθηκαν οι θεμέλιοι λίθοι

Χάθηκαν οι θεμέλιοι λίθοι
17 Δεκεμβρίου 2010, 10:30
A+ A-
Ανακοίνωση της Ουρανίας Παπανδρέου για τους χαμένους θεμέλιους λίθους του νέου Νοσοκομείου.

Σε μία σκληρή, αλλά εύστοχη ανακοίνωση, για το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας προέβη η βουλευτής Ουρανία Παπανδρέου μετά την απένταξη του έργου από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας, εξέλιξη που ενδεχομένως να οδηγήσει και στην ματαίωση του έργου.

Η κ. Παπανδρέου τονίζει ότι πρέπει να λογοδοτήσουν όσοι έφταιξαν στο θέμα της μη ανέγερσης του νέου Νοσοκομείου και με σκωπτικό ύφος παρατηρεί: "  Είναι γνωστό ότι το Νοσοκομείο της Χαλκίδας, έχει θεμελιωθεί δύο φορές από τον πρώην Πρωθυπουργό τον κ. Σημίτη και από τον τέως Υπουργό Υγείας τον κ. Αβραμόπουλο πέρυσι το Μάιο. Και τις δύο φορές έχουν χαθεί οι θεμέλιοι λίθοι!"  

Η βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ επισημαίνει ότι οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν χάσει εντελώς την αξιοπιστία τους απέναντι στον Ευβοέα πολίτη και η ίδια υπόσχεται ότι:

"Θέλω να διαβεβαιώσω τους πολίτες της Εύβοιας ότι από την  πλευρά μου και με όλες μου τις δυνάμεις θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ προκειμένου να γίνει επιτέλους πραγματικότητα η ανέγερση ενός νέου νοσοκομείου, το οποίο αξίζουν οι Ευβοείς.

" Ας καταλάβουν οι εκάστοτε κυβερνώντες, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια απαξίωσαν εντελώς το υπέρτατο αγαθό της υγείας, ότι η Εύβοια δεν αποτελεί το πτυελοδοχείο κανενός. Τέρμα πλέον η κοροϊδία απέναντι στους κατοίκους της Εύβοιας."

                          

            

Επιστροφή