Κερδίστε καναπέ και πολυθρόνα αξίας 142 ευρώ!

12 Σεπτεμβρίου 2017, 18:19
A+ A-
Νέος, μεγάλος διαγωνισμός από το egnomi.gr

Με ένα νέο διαγωνισμό έρχεται το egnomi.gr και απευθύνεται σε πολλούς αποδέκτες: Φοιτητές και νέα ζευγάρια που θέλουν να επιπλώσουν το σπίτι τους, όσοι έχουν προγραμματίσει μια ανακαίνιση ή ακόμη και όσοι σκέφτεστε να αλλάξετε λίγο τον επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο. Οποιος και να είναι ο τυχερός, σίγουρα θα χαρεί πολύ με το δώρο που θα κερδίσει. 

Το egnomi.gr σε συνεργασία με το πολυκατάστημα SMART MARKET του ομίλου εταιριών "ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ ΑΕ" σάς δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε δώρα αξίας 142 ευρώ. Ενας τυχερός, μετά από κλήρωση, θα κάνει δικά του: Εναν καναπέ που γίνεται κρεβάτι, σε χρώμα γκρι, αξίας 80 ευρώ και μια διευθυντική πολυθρόνα, χρώματος μαύρο, αξίας 62 ευρώ.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ share στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο  διαγωνισμός λήγει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 12 τα μεσάνυχτα και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου από το egnomi.gr και τη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία. 

Επιστροφή