Κερδίστε ένα τριήμερο στην Ελάτη Τρικάλων

Κερδίστε ένα τριήμερο στην Ελάτη Τρικάλων
1 Οκτωβρίου 2017, 12:02
A+ A-
Ας μπαίνουμε σιγά σιγά στη ψυχολογία του χειμώνα με σούπερ χειμερινές διακοπές! 

Επειδή ακούσαμε πως δυσκολεύεστε να μπείτε στη ψυχολογία του χειμώνα, είπαμε να σας φτιάξουμε τη διάθεση με έναν σούπερ διαγωνισμό! 

Τι θα λέγατε για ένα τριημεράκι στην πανέμορφη Ελάτη Τρικάλων; Το egnomi.gr σε συνεργασία με το ξενοδοχείο "Μικρή Αρκτος" σάς κάνουν δώρο ένα τριήμερο για να ...δείτε τον χειμώνα αλλιώς! 

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και ένας τυχερός, μετά από κλήρωση, θα κερδίσει μια δωρεάν διαμονή με πρωινό, για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι από 17 έως 19 Νοεμβρίου (τρεις μέρες- δύο διανυκτερεύσεις), συνολικής αξίας 140 ευρώ.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ share στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Η "Μικρή Αρκτος" βρίσκεται σε έναν καταπράσινο χώρο στην Ελάτη Τρικάλων και αποτελείται από 11 καλαίσθητα δωμάτια, με έντονο το παραδοσιακά στοιχείο. Η θέα που απολαμβάνεις κοιτάζοντας τις πλαγιές του όρους Κόζιακα  της Πίνδου ή της Ελάτης είναι μοναδική! 

Ο μεγάλος νικητής θα πάρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας του και θα περάσουν μαζί ένα ονειρικό τριήμερο στην Ελάτη Τρικάλων με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα στις 30 Οκτωβρίου και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Τρίτη 31 Οκτώβρη από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!

 

Επιστροφή