Ποιο είναι το ξενοδοχείο που σάς στέλνει διακοπές το egnomi;

9 Οκτωβρίου 2017, 08:44
A+ A-
Γνωρίστε την "Μικρή Αρκτο" της Ελάτης Τρικάλων. 

Στο ξενοδοχείο "Μικρή Αρκτος" στην πανέμορφη Ελάτη Τρικάλων σάς στέλνει το egnomi.gr για ένα φοβερό τριημεράκι. Με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα, συμπεριλαμβανομένου του πρωινού είναι σίγουρο πως ο τυχερός (ο οποίος θα πάρει μαζί του και ένα αγαπημένο του πρόσωπο) θα απολαύσει απόλυτα τις χειμερινές διακοπές του. Δείτε εδώ λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό .

Σ' έναν καταπράσινο χώρο στην Ελάτη Τρικάλων θα βρείτε την "Μικρή Αρκτο" με έντονο το παραδοσιακά στοιχείο. Τα 11 καλαίσθητα δωμάτια του  προσφέρουν μια μοναδική θέα στις πλαγιές του όρους Κόζιακα της Πίνδου ή της Ελάτης! 

Οι παροχές που προσφέρονται στον επισκέπτη είναι προσεγμένες στην κάθε λεπτομέρεια. Φιλόξενη εξυπηρέτηση, πλούσιο πρωινό στην υπέροχη σάλα του (σερβίρεται και στο δωμάτιο σας) , καφεδάκι ή ποτάκι στο άνετο καθιστικό δίπλα στο τζάκι ενώ τα δωμάτια του διαθέτουν δωρεάν wi-fi, ψυγειάκι, τηλεόραση, σεσουάρ, τζάκι και υδρομασάζ για τους πιο απαιτητικούς πελάτες.  

Μπορείτε να επιλέξετε όποιο τύπο δωματίου σάς καλύπτει ανάλογα με την παρέα που θα επιλέξετε να πάτε. Υπάρχουν δίκλινοι, τρίκλινοι αλλά και τετράκλινοι χώροι.

Επισκεφθείτε τη σελίδα τους στο ίντερνετ (http://www.mikriarktos.com.gr/el) και μάθετε περισσότερα για την "Μικρή Αρκτο".

Επιστροφή