ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ 2-2: Πήραν από έναν βαθμό στην κόψη του ξυραφιού

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ 2-2: Πήραν από έναν βαθμό στην κόψη του ξυραφιού
30 Σεπτεμβρίου 2017, 19:24
A+ A-
Δυο φορές προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Παιχνίδι στην ...κόψη του ξυραφιού ήταν αυτό που έγινε στο γήπεδο Αυλωναρίου, ανάμεσα στο Αυλωνάρι και τον Αστέρα Βατώντα, με τις δυο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία και να παίρνουν από έναν βαθμό.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δυο φορές, αλλά οι γηπεδούχοι ...απάντησαν και μάλιστα άμεσα, τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 22' σημειώθηκε το πρώτο από τα τέσσερα γκολ της πλούσιας -από συγκινήσεις- αναμέτρησης.

Από λάθος του Φρυγανά, ο Κούκα έγινε κάτοχος της μπάλας, τροφοδότησε τον Ματράκα και ο δεύτερος με σουτ άνοιξε το σκορ και έκανε το 0-1.

Στο 25', όμως, το Αυλωνάρι έφερε το ματς στα ίσια.

Από ασίστ του Φραγκή, ο Αποστόλης Καραλής (αριστερά στη φωτό με τον κόουτς Γιάννη Μπασούκο) με κεφαλιά έκανε το 1-1 και το παιχνίδι ...ξανάρχισε.

Λίγο αργότερα ο Δημήτρης Μπασούκος ξεχύθηκε στην αντεπίθεση (οι του Βατώντα φώναξαν για οφσάιντ), βρέθηκε απέναντι από τον Κυριακόπουλο, αλλά δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα γκολ των κιτρινόμαυρων.  

Στο β' ημίχρονο το παιχνίδι περιορίστηκε στον χώρου του κέντρου. Ηταν σκληρό, με πολλές δυνατές μονομαχίες, αλλά χωρίς αξιόλογες φάσεις ...μέχρι το 70'.

Κάπου εκεί απέκτησε άγρια ομορφιά και θα μπορούσαν και οι δυο ομάδες να πάρουν τη νίκη.

Στο 72' από φάουλ του Γιαννουκάκου, ο Γιάννης Λαλανίτης με κεφαλιά έκανε το 1-2 για τον Βατώντα, στην πρώτη του καλή στιγμή στο β' ημίχρονο.

Ομως, στο 75' ήρθε το 2-2, με τον Δημήτρη Μπασούκο να ισοφαρίζει με κεφαλιά και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται, υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος.

Ο Βελέντας, όμως, αφού πρώτα συμβουλεύτηκε τον βοηθό του, Παππά, έδειξε σέντρα κι έτσι το τελευταίο δεκάλεπτο έγινε ...ροντέο, με τις δυο ομάδες να αγγίζουν το ...3-2 και το ...2-3, αντίστοιχα.

Αμφότερες είχαν από μία μεγάλη φάση. Πρώτα ο Βατώντας, με τον Τζαβάρα να βγάζει πολύ δύσκολα καλοζυγισμένο φάουλ του Γιαννουκάκου και μετά από λίγο, το Αυλωνάρι, με τον Κυριακόπουλο να αποκρούει εκπληκτικά και σωτήρια δυνατό σουτ του Τσαλιαγκού.

Διαιτησία: Βελέντζας, Παππάς-Ιωάννου.

ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γιάννης Μπασούκος): Τζαβάρας, Κόκκος, Φραγγής, Φρυγανάς, Απ. Καραλής, Παπίλας, Δημ. Μπασούκος, Τ. Καρλής (62' Γ. Καρλής), Τσαλιαγκός, Ζαχαριάς, Περιβολάρης (26' Τόμας).

ΒΑΤΩΝΤΑΣ (Ηλίας Παπαϊωάννου): Κυριακόπουλος, Τσώκος, Σκούρος, Κατσαούνης, Ντούκα, Γούναρης (61' λ.τρ. Λαλανίτης), Νεσίμι, Χασανλάρι, Κούκα, Γιαννουκάκος, Ματράκας. 

Επιστροφή