ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 0-0: Πήραν τον πρώτο τους βαθμό

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 0-0: Πήραν τον πρώτο τους βαθμό
1 Οκτωβρίου 2017, 21:20
A+ A-
Μοιραίος ο Καραντάκης για τους Τριαδίτες.

Τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα πήραν η ΑΕΚ Χαλκίδας και ο Παντριαδικός, που αγωνίστηκαν στο Ενωσιακό, με το ματς να λήγει ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0).

Το α' ημίχρονο ήταν ανούσιο, χωρίς φάσεις και οι δυο αντίπαλοι περιορίστηκαν στον χώρο της μεσαίας γραμμής, χωρίς να μπορούν να απειλήσουν.

Στην επανάληψη, όμως, η Τριάδα ανέβασε στροφές και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε σκοράρει.

Αν βέβαια δεν ήταν άστοχη, αλλά με τα "αν" δεν φτιάχνουμε πραγματικότητες.

Ειδικότερα το διάστημα 60' - 80' οι Μεσσαπιώτες βγήκαν με αξιώσεις στην επίθεση, ωστόσο ο Καραντάκης (φωτό) -που ήταν ο κύριος εκφραστής των τελικών προσπαθειών- στάθηκε μοιραίος για την ομάδα του.

Ο νεαρός στράικερ ...μία φορά σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας, ενώ σε άλλες τρεις περιπτώσεις αστόχησε από πλεονεκτική θέση και δεν κατάφερε να βάλει την Τριάδα στο τιμόνι του οδηγού.

Οπως επίσης και ο Μάλλιαρης, ο οποίος σούταρε προς την αντίπαλη εστία, η μπάλα ...πήγαινε γκολ, αλλά οι αμυντικοί του δικέφαλου κατάφεραν να την απομακρύνουν πάνω στη γραμμή. 

Η ΑΕΚ Χαλκίδας δεν είχε ιδιαίτερα καλές στιγμές, αλλά παρόλ' αυτά έδειξε ότι έχει σφυγμό και ότι θα παλέψει φιλότιμα για τη σωτηρία της.

Διαιτησία: Καλαμάτας, Καμπούρης-Παππάς.

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιώργος Δάβρης): Ζαφειρόπουλος, Ηλιόπουλος, Κοτρώτσιος, Πεππές, Γιαμακίδης, Ραπάι (52' Καλέντζης), Ζευγολάτης (80' Σμπρίνης), Καρνάτσος, Τζαφέρος (40' Λάμτσε), Χρόνης (57' Καρυστινός).

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Αγγελος Βογιατζής): Κραχάλιος, Καραμπέτσος, Βαξεβάνης (36' Κεριζά), Τσαλιαγκός, Χαζαρίδης, Πασάι, Γ. Χασάνδρας, Μάλλιαρης, Τσούτσης (92' Παπακωνσταντίνου), Καραντάκης, Αρχοντούλης (73' Δ. Χασάνδρας).

Επιστροφή