Διαγωνισμός egnomi.gr: Κερδίστε ένα τριήμερο για δυο άτομα σε πολυτελές ξενοδοχείο

7 Νοεμβρίου 2017, 12:01
A+ A-
Το egnomi.gr σάς φέρνει ένα νέο τριήμερο! 

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2017 το egnomi.gr σε συνεργασία με το PALIRIA HOTEL στην παραλία Χαλκίδας σάς κάνει δώρο ένα τριήμερο για να περάσετε όμορφες γιορτινές στιγμές!  

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και ένας τυχερός, μετά από κλήρωση, θα κερδίσει μια δωρεάν διαμονή με πλούσιο πρωινό, για δύο άτομα στο πολυτελές ξενοδοχείο από 21 έως 23 Δεκεμβρίου (τρεις μέρες- δύο διανυκτερεύσεις), συνολικής αξίας 133 ευρώ.

Το ξενοδοχείο Παλίρροια διακρίνεται πάνω από 100 χρόνια στη παραδοσιακή φιλοξενία με επισκέπτες απ' όλο τον κόσμο. Διαθέτει 7 ορόφους με σύγχρονα Στάνταρ Δωμάτια και Σουίτες με Δωρεάν ασύρματη (Wi-Fi) πρόσβαση στο διαδίκτυο και χαλαρωτικούς χώρους , όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, το ποτό ή το γεύμα σας

Η θέα στον πορθμό του Ευρίπου από το μπαλκόνι του είναι μοναδική με τα τρελά νερά να μαγεύουν τους πάντες!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ share στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο μεγάλος νικητής θα πάρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας του και θα περάσουν μαζί ένα γιορτινό τριήμερο στην πόλη της Χαλκίδας με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα.

Ο  διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή