ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 4-1: Κονσέρτο για πολυβόλα και ...διαζύγιο με Βογιατζή

26 Νοεμβρίου 2017, 19:53
A+ A-
Η αποτελεσματική επίθεση των γηπεδούχων τιμώρησε την αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Σε παράσταση για ένα ρόλο και ...κονσέρτο για πολυβόλα μετέτρεψε το ντέρμπι με τον Παντριαδικό ο Ελλήσποντος, που είχε κέφια και φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τον αντίπαλό του. 

Αυτή η ήττα έφερε και το διαζύγιο του Παντριαδικού με τον προπονητή Αγγελο Βογιατζή, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας της Τριάδας, που καλείται μέσα στις επόμενες μέρες να βρει τον αντικαταστάτη του.

Ο Ελλήσποντος στηρίχτηκε σε ορισμένα ξεσπάσματα που είχε κατά διαστήματα, σημειώνοντας γκολ σε καίρια σημεία του ματς.

Παράλληλα, ήταν εξαιρετικός στις πλαγιοκοπήσεις και φυσικά αποτελεσματικός.

Ο Παντριαδικός ήταν κινητικός, δεν κλείστηκε και προσπάθησε να παίξει επιθετικά, ωστόσο πλήρωσε την αδράνεια στην άμυνά του και έφυγε από τη Λάμψακο με ένα βαρύ σκορ. 

Στο 18' από φάουλ του Νικολάου, ο Κούτρας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0.

Στο 22' ο Παντριαδικός βγήκε με αξιώσεις μπροστά και άγγιξε την ισοφάριση, όταν ο Γ. Χασάνδρας σούταρε από πλάγια, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικού κι ενώ είχε πορεία προς τα δίχτυα ο Αγριόδημος απέκρουσε σωτήρια και διατήρησε το 1-0.

Στο 29' ο Ελλήσποντος κατάφερε να αποκτήσει ...μαξιλαράκι ασφαλείας, όταν από ασίστ του Κούτρα, ο Λάζρι αστόχησε αρχικά, αλλά με δεύτερη προσπάθεια έκανε το 2-0

Με γκολ ξεκίνησε και το β' ημίχρονο για τον Ελλήσποντο, ο οποίος στο 51' από εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου, η μπάλα βρήκε και το κεφάλι του Κερίζα και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Καραχάλιου για το 3-0.

Κάπου εκεί κρίθηκε και το ματς, καθώς η ψυχολογία των γηπεδούχων ήταν στο ζενίθ και των φιλοξενούμενων στο ναδίρ.

Και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το τρίτο γκολ ήρθε και το ...τέταρτο.

Στο 55' από σέντρα του Λάζρι από αριστερά, ο Λάμπρου -εντελώς μόνος του- στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.  

Στο τελευταίο ημίωρο ο Παντριαδικός πίεσε για να μπορέσει να σώσει κάπως τα προσχήματα, αλλά ο Γιώργος Χασάνδρας αστόχησε ...δις από πλεονεκτική θέση.

Κι αφού δεν κατάφερναν να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι, σκόραρε για λογαριασμό τους ένας παίκτης των γηπεδούχων. 

Στο 85' ο Κοντάκης με αυτογκόλ έγραψε το 4-1. Εστω κι έτσι ο Παντριαδικός έβαλε το γκολ της τιμής. 

Διαιτησία: Παπαποστόλου, Καμπούρης - Πασχαλίδης.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γιαν. Καρβέλης): Αγριόδημος, Κατσικαβάλης, Μαρίνος (46' Νόνας), Κουσερής, Κουτσαυλής, Σπυράκης (78' Φτούλης), Νικολάου, Λάζρι, Λάμπρου (83' Przeriora), Κούτρας, Κοντάκης (90' Μούτσος).

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Αγγ. Βογιατζής): Καραχάλιος, Καραμπέτσος (80' Αναστασίου), Γκρινιάρης (46' Κερίζα), Μάλλιαρης, Τσαλιαγκός, Χαζαρίδης, Γ. Χασάνδρας, Πασάι (85' Παπακωνσταντίνου), Τσούτσης, Καραντάκης, Μουτουσίδης (46' Σκευοφύλαξ).

Επιστροφή