Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη μοναδική Τσαλιγοπούλου

29 Ιανουαρίου 2018, 11:01
A+ A-
Δυο τυχεροί θα ακούσουν την εξαιρετική φωνή της Τσαλιγοπούλου παρέα με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο. 

Αλλο ένα live που θα συζητηθεί πολύ ετοιμάζει η Οδός Ονείρων και το egnomi.gr σάς δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε δυο διπλές προσκλήσεις.

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου η εξαιρετική Ελένη Τσαλιγοπούλου έρχεται στη μουσική σκηνή της Χαλκίδας για μία και μοναδική live εμφάνιση. Δυο τυχεροί, παρέα με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο, θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν δωρεάν. Μαζί της θα βρίσκονται και οι Bogaz Musique οι οποίοι έχουν ετοιμάσει μια ...μουσική γιορτή!

Ο τρόπος για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό είναι απλός. Μεταβείτε στο group της evoiki gnomi στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ share στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 12 η ώρα τα μεσάνυχτα και τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου από το Egnomi.gr και τη σελίδα μας στο Facebook.

Καλή σας επιτυχία...

σσ. Σε περίπτωση που ο νικητής έχει κάνει κράτηση για το συγκεκριμένο live, κερδίζει την αξία του εισιτηρίου του ως έκπτωση στην ελάχιστη κατανάλωση που έχει συμφωνήσει με την Οδό Ονείρων. 

Επιστροφή