Επρεπε να τον βραβεύσει η τράπεζα;

Επρεπε να τον βραβεύσει η τράπεζα;
20 Δεκεμβρίου 2010, 14:12
A+ A-
Ο διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Χαλκίδας, Δημήτρης Σαλεμής, σε ένα καθυστερημένο συγχαρητήριο.

Ενα διαμαντάκι είχε στα χέρια του την περσινή χρονιά το 2ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας. Πρόκειται για τον Κώστα Θεμ. Ψύχα, ο οποίος πέτυχε να εισαχθεί στο Πολυτεχνείο Κρήτης στη σχολή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών με βαθμό πτυχίου 19!

Εξαιρετικά σπάνιο για παιδί του ΕΠΑΛ να καταφέρνει τέτοιες επιδόσεις και αναμφισβήτητα του αξίζουν συγχαρητήρια. Ωστόσο, ο διευθυντής του Λυκείου, Δημήτρης Σαλεμής, εξέδωσε συγχαρητήριο για το μαθητή σήμερα, 20 Δεκέμβρη του 2010! Και το έκανε με αφορμή τη βράβευση των επιτυχόντων της περσινής χρονιάς που πραγματοποίησε η Eurobank πριν από μερικές μέρες.  

Αυτές οι κινήσεις κύριε διευθυντά, γίνονται στην ώρα τους. Οπως κι εσείς παραδέχεστε, ο μαθητής τίμησε με τις επιδόσεις του το σχολείο. Το σχολείο, λοιπόν, έπρεπε το Σεπτέμβριο του 2009 να συγχαρεί τον Κώστα και να του ευχηθεί "καλή σταδιοδρομία".

Οχι επειδή η τράπεζα τον βράβευσε, να θυμάστε κι εσείς την...ύπαρξή του ένα χρόνο μετά. Οτι ήταν ο πρώτος του σχολείου το ξέρατε εξ αρχής. Ανακοινώστε το, λοιπόν, έγκαιρα για να παραδειγματίζονται οι υπόλοιποι μαθητές και να αισθανθεί ο πρωτεύσας ότι πράγματι το Λύκειο (δηλαδή η Πολιτεία, οι καθηγητές κτλ) χάρηκαν για την επίδοσή του...  

 

Επιστροφή