ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΚΟΣΚΙΝΑ: 3-2: Φοβερή δικέφαλη ανατροπή στο β' ημίχρονο

11 Φεβρουαρίου 2018, 18:30
A+ A-
Αν και τελευταίοι, οι κιτρινόμαυροι έχουν σφυγμό.

Με φοβερή ...δικέφαλη ανατροπή στο β' ημίχρονο η ΑΕΚ Χαλκίδας νίκησε με 3-2 τα Κόσκινα, τα οποία έχουν μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες και θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Και η ΑΕΚ φυσικά, ούσα ουραγός, είναι πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, αλλά η σημερινή νίκη φανέρωσε ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν σφυγμό. 

Τα Κόσκινα προηγήθηκαν με 2-1 στο α' ημίχρονο με δύο γκολ του Κουϊμτζίδη, αλλά η ΑΕΚ Χαλκίδας δεν πέταξε λευκή πετσέτα και έφερε τα κάτω ...πάνω.

Στο α' ημίχρονο τα Κόσκινα είχαν την υπεροχή και στο 11' ο Κουϊμτζίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Η ΑΕΚ Χαλκίδας έφερε το ματς στα ίσια (1-1) στο 28' με γκολ-φάουλ του Πεσχύρα.

Στη συνέχεια ο Κουϊμτζίδης έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες, αλλά η τρίτη ήταν και η φαρμακερή. Στο 45' με ένα ξερό ευθύβολο σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-2 και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Στο β' ημίχρονο η ΑΕΚ Χαλκίδας πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 63' ο Καλέντζης ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Καλέντζης είχε μπει στο ματς ως αλλαγή 7 λεπτά νωρίτερα στη θέση του Χρόνη.

Στο 72' ο Αλευρίδης των Κοσκίνων αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση.

Στο 78' η ΑΕΚ Χαλκίδας ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ο Τουλίτσης νίκησε τον γκολκίπερ τον Κοσκίνων, Τριανταφύλλου, και διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Αυτή ήταν η 2η νίκη στο πρωτάθλημα για την ΑΕΚ Χαλκίδας (έχει νικήσει στο Πάρκο του Λαού και τον Ελλήσποντο).

Διαιτησία: Κούκουρα, Πασχαλίδης, Αντωνίου.

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Τάσος Ταυταρίδης): Ζαφειρόπουλος, Εμάνουελ, Κοτρότσιος, Σμπρίνης (46' Β. Τριανταφύλλου), Μαραγκός, Τζαφέρος, Χρόνης (56' Καλέντζης), Γιαμμακίδης, Κατσικάς (81' Σταμελάκης), Πεσχύρας (46' Ζευγολάτης), Τουλίτσης.

ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ (Σάκης Νικολάου): Τριανταφύλλου, Μπεϊνόγλου (70' Μακρής), Καλαβρής, Πεππές, Κόλλιας, Βλάχος (89' Κ. Μπασινάς), Κοκκάλας, Αλευρίδης, Κουϊμτζίδης, Παριανός, Δήμου.

Επιστροφή