ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα τριήμερο στη Μακρινίτσα Βόλου

22 Φεβρουαρίου 2018, 12:02
A+ A-
Ταξιδάκι θέλετε, ταξιδάκι σάς δίνουμε!   

Σε όποια εποχή του χρόνου και να είμαστε, ένα ταξιδάκι πάντα είναι καλοδεχούμενο! Επειδή, έχουμε καταλάβει πόσο πολύ σας αρέσουν οι διαγωνισμοί που αφορούν τριήμερα, σάς φέρνουμε έναν σούπερ προορισμό!

Αυτή τη φορά σάς πάμε μέχρι την όμορφη, ορεινή Μακρινίτσα Βόλου. Το egnomi.gr σε συνεργασία με τον παραδοσιακό ξενώνα "ΕΥΗΛΙΟΝ 1856" σάς κάνουν δώρο ένα τριήμερο για να ανέβει η ψυχολογία (εν όψει Ανοιξης..). 

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και ένας τυχερός, μετά από κλήρωση, θα κερδίσει δωρεάν διαμονή με πρωινό, για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο (Double Room) με θέα στο βουνό από 30 Μαρτίου έως 1η Απριλίου (τρεις μέρες- δύο διανυκτερεύσεις).

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ share στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο νικητής του σούπερ αυτού διαγωνισμού θα πάρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας του για να περάσουν μαζί ένα ήσυχο, ονειρεμένο τριήμερο στην Μακρινίτσα Βόλου με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα στις 20 Μαρτίου και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή