ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ-ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ 1-2: Πήρε τη ρεβάνς ο γείτονας

ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ-ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ 1-2: Πήρε τη ρεβάνς ο γείτονας
11 Μαρτίου 2018, 21:14
A+ A-
Ολα τα γκολ σε 15 λεπτά

Ο Αγιος Λουκάς κέρδισε εκτός έδρας (1-2)  τον Αρη Αγίου Ιωάννη στο γειτονικό ντέρμπι και πήρε έτσι τη ρεβάνς για την ήττα στον Α' γύρο (0-1) στο ματς που είχε γίνει στο γήπεδό του.

Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο β' ημίχρονο και μάλιστα μέσα σε 15 λεπτά.

Στο 64' άνοιξε το σκορ για τον Αγιο Λουκά ο Αλέξανδρος Σταμέλος (φωτό) που επέστρεψε στη γενέτειρα το Γενάρη από τον Ταμυναϊκό.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Νίκος Κιούσης έκανε το 0-2 κι έβαλε τα θεμέλια για το τρίτο τρίποντο της ομάδας του εκτός έδρας (όλα στο Β' γύρο).

Στο 78' ο Κοντραζίου με εύστοχο πέναλτι μείωσε σε 1-2, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Αγιου Λουκά.

Διαιτησία: Βρακάς, Δάλλας-Σέρρας.

ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (Γρηγ. Γκογκορώσης): Γιώρ. Γκογκορώσης, Μεγαρίτης, Καλαμιώτης 56' Σ. Μήτρου), Π. Ποδαράς, Π. Φέλερης (59' Κόντος), Φωτιάς, Θεοδωρακόπουλος (28' Κοντραζίου),Λευτ.  Μήτρου (71' Ν. Φέλερης), Σ. Παναγιάρης, Στουραϊτης.

ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ (Γιωρ. Μπόκαρης): Β. Παναγιάρης, Ξύγγης, Τριτσώνης, Κουκουβάος, Μπάνος, Μεταξάς, Θαν. Ποδαράς (61' Νικολάου), Κιούσης, Γιαννούλης, Σταμέλος, Πομάρες (90' Ομέρι).
 

Επιστροφή