ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Υποδέχεται τον Φοίνικα για να κάνει το 1-1 και να ξαναπάει στη Σύρο

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Υποδέχεται τον Φοίνικα για να κάνει το 1-1 και να ξαναπάει στη Σύρο
11 Απριλίου 2018, 14:33
A+ A-
Δηλώσεις του προπονητή Σπύρου Γκολίτση και του πετοσφαιριστή Νίκου Δεληπρίμη.

Σε παιχνίδι χωρίς αύριο ο Ηρακλής Χαλκίδας υποδέχεται την Πέμπτη του Πάσχα (12/4, ώρα 7) στο κλειστό Κανήθου τον Φοίνικα Σύρου και η νίκη για την ομάδα της Εύβοιας αποτελεί μονόδρομο αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει σε πρόκριση στους «4» της Volley League.

Στο πρώτο ματς στη Σύρο ο Ηρακλής Χαλκίδας είχε γνωρίσει την ήττα με 3-2 στις λεπτομέρειες, ενώ είχε αγωνιστεί και χωρίς τον Μότα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο τάι μπρέικ είχε τραυματιστεί και ο Πεντράο.

Ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Γκολίτσης ευελπιστεί ότι στο επερχόμενο ματς θα τους έχει στη διάθεσή του, ενώ δηλώσεις εκτός από τον κόουτς έκανε και ο πετοσφαιριστής του «ροπαλοφόρου» Νίκος Δεληπρίμης.

Ο Σπύρος Γκολίτσης ανέφερε: «Το παιχνίδι στη Σύρο κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό από την τύχη. Είχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτό το ματς πολύ καλά, είχαν καλή απόδοση όλα τα παιδιά, είχαμε το προβάδισμα δυο φορές, αλλά ήρθε η άτυχη στιγμή με τον Πεντράο και χάσαμε. Τώρα όμως η σειρά μεταφέρεται στη Χαλκίδα και πάμε για το 1-1. Το πιστεύουμε όλοι. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας υποστηρίξει για να μπορέσουμε να πάμε στη Σύρο και να διεκδικήσουμε τη πρόκριση».

Ο Νίκος Δεληπρίμης είπε: «Ο αγώνας στη Σύρο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, κάναμε κάποια λάθη σε μερικές φάσεις, μπορώ να πω ότι κρίθηκε και από κάποιες λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών, αλλά ο ανθρώπινος παράγοντας πάντα παίζει κάποιο ρόλο. Τους περιμένουμε στη Χαλκίδα, δεν θέλουμε να τελειώσει ακόμα η σειρά θέλουμε να ξαναπάμε στη Σύρο και να αποδείξουμε ότι είμαστε σε καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο αυτή τη στιγμή».

Επιστροφή