ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ EGNOMI: Κερδίστε ένα τριήμερο στο όμορφο κάστρο της Μονεμβασιάς

8 Ιουνίου 2018, 12:01
A+ A-
Ενας μοναδικός προορισμός για ρομαντικούς και όχι μόνο.

Το καλοκαίρι έφτασε και το μυαλό όλων μας είναι στις διακοπές! Κάποιοι έχουν βρει ήδη τον προορισμό που θα ...διακοπάρουν, κάποιοι όμως, ψάχνονται ακόμη. Για εσάς, λοιπόν, που είστε σε αναζήτηση το egnomi σάς έχει ένα σούπερ τριήμερο στη Μονεμβασιά!  

Το EGNOMI.GR σε συνεργασία με το ξενοδοχείο BYZANTINO BOUTIQUE HOTEL σάς κάνουν δώρο ένα τριήμερο, την καλύτερη εποχή για διακοπές! 

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και ένας τυχερός, μετά από κλήρωση, θα κερδίσει μια δωρεάν διαμονή με πλούσιο πρωινό, για δύο άτομα σε παραδοσιακό, δίκλινο δωμάτιο του ξενοδοχείου από το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου έως τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου (τρεις μέρες- δύο διανυκτερεύσεις), συνολικής αξίας 140 ευρώ.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ share στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Το BYZANTINO βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο του κάστρου της Μονεμβασιάς. Αποτελείται από μικρότερα ανεξάρτητα κτήρια-ξενώνες που διατηρούν την αρχιτεκτονική τους ταυτότητα (Μάθετε περισσότερα στο http://www.hotelbyzantino.com/gr). 

Ο μεγάλος νικητής θα πάρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας του και θα περάσουν μαζί ένα ρομαντικό τριήμερο στην όμορφη Μονεμβασιά με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα.

Ο  διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα στις 4 Ιουλίου και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 6 Ιουλίου από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή