Ζώδια - Σχέσεις - Ερωτας

Υδροχόος

Υδροχόος
Είναι κοινωνικοί και άνετοι και δίνουν μεγάλη σημασία στο πνευματικό επίπεδο του συντρόφου τους

Οι Υδροχόοι:

- Διακρίνονται για την κοινωνικότητα και την άνεσή τους.

- Είναι γενναιόδωροι και αποφασιστικοί.

- Τους αρέσει το καινούριο και το διαφορετικό.

- Δίνουν μεγάλη σημασία στο πνευματικό επίπεδο του/της συντρόφου τους. Τους ενδιαφέρει όμως και η εμφάνιση και η γοητεία.

- Αν νοιώσουν πως η γυναίκα που μόλις γνώρισαν είναι η κατάλληλη, ιδίως αν και εκείνη ανταποκρίνεται, τότε ξεκινούν αμέσως το παιχνίδι.

- Τους ενοχλεί όμως εάν ο/η σύντροφός τους προσπαθεί να τους δεσμεύσει και να τους περιορίσει. Γι’ αυτό και δύσκολα θα δεσμευτούν σοβαρά και θα παντρευτούν.

- Την ελευθερία και την ανεξαρτησία που οι ίδιοι επιδιώκουν μέσα σε μια σχέση, την παραχωρούν και στους συντρόφους τους.

Τι πρέπει να κάνετε για να μείνει μαζί σας ο Υδροχόος για πάντα:

Μην προσπαθήσετε να τον δεσμεύσετε και να τον περιορίσετε. Όσο και να είναι φιλικός και εντάξει με τους γύρω του, προτιμά να εξαφανιστεί από το να δεχτεί να πράξει όπως οι άλλοι θέλουν, πόσο μάλλον να δεσμευτεί σε μια σοβαρή σχέση ή να παντρευτεί. Κάντε του εκπλήξεις και φροντίστε να ανανεώνεστε συνέχεια. Καλό θα είναι να κρατήσετε κάποιες πλευρές του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς σας μυστικές  και να ανοίγεστε  σιγά - σιγά, ώστε να διατηρείτε το ενδιαφέρον του Υδροχόου ζωντανό.

Σεξ: Χωρίς ταμπού, γεμάτο πειραματισμούς!