Κοινωνία

ΚΑΣΤΕΛΛΑ: 12χρονος παρασύρθηκε από φορτηγό

11 Ιουνίου 2018, 15:38
Νοσηλεύεται το αγοράκι. 

Από του Χάρου τα δόντια γλίτωσε 12χρονο αγοράκι, το οποίο ζει στον οικισμό ΡΟΜΑ, που βρίσκεται στην έξοδο της Καστέλλας προς Χαλκίδα, κοντά στον ανδριάντα του Αγγελή Γοβιού.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αγοράκι βρέθηκε μέσα στο δρόμο και παρασύρθηκε από φορτηγό που κινούνταν εκείνη την ώρα στο ρεύμα από Καστέλλα προς Χαλκίδα.

Οι γονείς του παιδιού, το μετέφεραν αμέσως στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών και από εκεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Το αγοράκι τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά. Χρειάστηκε να του κάνουν δύο ράμματα στο κεφάλι και νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Ευτύχημα ήταν και το γεγονός, ότι δεν απειλήθηκε με λιντσάρισμα ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε τον 12χρονο. Στο παρελθόν έχουν συμβεί πολλά άγρια επεισόδια.

Επισημαίνουμε, ότι και στις δύο εξόδους της Καστέλλας, όπου διαμένουν ΡΟΜΑ, οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Μικρά παιδιά κινούνται και παίζουν στην άκρη του δρόμου.

Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο, που κατέγραψε στο παρελθόν ο φακός της "Γνώμης". Ένα μικρό παιδί πετάχτηκε ξαφνικά στη μέση του δρόμου και σωριάστηκε στην άσφαλτο.

Τα διερχόμενα ΙΧ πρόλαβαν ευτυχώς να σταματήσουν και από κοντά έτρεξε ηλικιωμένος ΡΟΜΑ για να απομακρύνει το παιδί από το οδόστρωμα (φωτο).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΒΑΤΩΝΤΑΣ: Στην εντατική σε καταστολή ο 12χρονος μαθητής

ΒΑΤΩΝΤΑΣ: Στην εντατική σε καταστολή ο 12χρονος μαθητής
Κοινωνία
[24/03/2019 - 11:00]

Παράκληση στην Παναγία στο ναό Αγίου Γεωργίου Βατώντα για τη σωτηρία του. ...περισσότερα