Ο Βασίλης Κικίλιας πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε από εκπομπή επειδή ο Κούλογλου αποκάλεσε την Ελλάδα ψωροκώσταινα (VIDEO)

Ο Βασίλης Κικίλιας πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε από εκπομπή επειδή ο Κούλογλου αποκάλεσε την Ελλάδα ψωροκώσταινα (VIDEO)
18 Ιουνίου 2018, 15:45
A+ A-
Αγρια κόντρα του τομεάρχη της ΝΔ με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια ατάκα από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου περί «ιδεολογίας Ψωροκώσταινας» προκάλεσε την …έκρηξη on air από τον τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ. Ο Βασίλης Κικίλιας τον κάλεσε να το πάρει πίσω και όταν δεν το έκανε, πέταξε το μικρόφωνο κι έφυγε!

Όπως είπε, του είχαν στείλει μηνύματα για την ατάκα του Στέλιου Κούλογλου. «Επειδή μου στέλνουν μηνύματα, είπατε την Ελλάδα Ψωροκώσταινα;» ανέφερε στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Είπα για την ιδεολογία της Ψωροκώσταινας» του απάντησε εκείνος.

«Θέλετε να το πάρετε πίσω;» συνέχισε ο Βασίλης Κικίλιας. «Όχι, η Ιδεολογία της Ψωροκώσταινας είναι βιβλίο» συνέχισε ο Στ. Κούλογλου. «Κύριε Παπαδάκη, αν ο κ. Κούλογλου δεν πάρει πίσω ότι είπε την Ελλάδα Ψωροκώσταινα, εγώ αποχωρώ. Την Ελλάδα Ψωροκώσταινα; Αυτά έχουν να πουν οι Έλληνες ευρωβουλευτές; Εκεί έχετε φτάσει; Θα το πάρετε πίσω; Θα πάρετε πίσω ότι είπατε την Ελλάδα Ψωροκώσταινα; Αυτό είναι η Ελλάδα για έναν Έλληνα ευρωβουλευτή; Αλήθεια μου λέτε;» επέμεινε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ.

Αλλά ο Στέλιος Κούλογλου ήταν ανένδοτος. «Προφανώς ούτε αυτοί που σας γράφουν τα μηνύματα, ούτε εσείς έχετε διαβάσει ένα βιβλίο ιστορίας. Διότι θα ξέρατε ότι η ιδεολογία της Ψωροκώσταινας είναι ένα θέμα που συζητιέται συνέχεια στην ελληνική ιστορία».

Πριν καν τελειώσει την απάντησή του, όμως, ο Βασίλης Κικίλιας πέταξε το μικρόφωνό του και αποχώρησε από την εκπομπή.

Δείτε το ξέσπασμα του Βασίλη Κικίλια...

Επιστροφή