Ο Θωμάς ζητάει άμεση ενημέρωση για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης

Ο Θωμάς ζητάει άμεση ενημέρωση για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης
20 Ιουνίου 2018, 13:05
A+ A-
Έστειλε επιστολή στο Δήμαρχο Θανάση Μπουραντά.  

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς, με επιστολή που έστειλε στο Δήμαρχο Θανάση Μπουραντά, ζητάει ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κύμης.

Η επιστολή του κ. Θωμά αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Δήμαρχε, δυστυχώς έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και δυόμιση μήνες από την ημέρα που καταστράφηκε στις 4-4-2014 το Σχολείο, δίχως στην ουσία να έχουν ακόμη ολοκληρωθεί και εγκριθεί οι σχετικές μελέτες αποκατάστασής του, οι οποίες    εκπονούνται με ευθύνη του Δήμου.

Στις 1-6-2018 ενημερώθηκα μέσω e-mail από τον κ. Γεώργιο Σαρηγιάννη, ομότιμο καθηγητή του Ε.Μ. Πολυτεχνείου, ότι μετά από την γνωστοποίηση σε αυτόν από το Υπουργείο Πολιτισμού των Πρακτικών της σχετικής με την αποκατάσταση του καμένου 1ου Δημοτικού Σχολείου Κύμης Συνεδρίασης του ΚΣΝΜ και της από 16-3-2018 σχετικής Απόφασής του, σας απέστειλε έγγραφο την 25η Μαΐου 2018 με το οποίο σας γνωστοποιεί τις απόψεις του για  το θέμα.

Περιμέναμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε  από την ημέρα της ενημέρωσής σας από τον κ. Σαρηγιάννη, (ενός Ακαδημαϊκού Επιστήμονα η γνώμη του οποίου έχει βαρύνουσα σημασία),  μέχρι και σήμερα ότι θα είχαμε και εμείς την σχετική ενημέρωση από εσάς για το τόσο σημαντικό αυτό θέμα.

Ενημέρωση και για τα όσα σας αναφέρει ο κ. Σαρηγιάννης στο έγγραφό του, αλλά και γενικότερα για τις δικές σας ενέργειες για την υπόθεση. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη από την μεριά σας, ζητάμε μέσω αυτής της επιστολής μας, την άμεση ενημέρωσή μας."

Επιστροφή