ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Ο Σάκης Ψάρρας είναι ο νέος προπονητής και θα οδηγήσει την ομάδα στη Volley League

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Ο Σάκης Ψάρρας είναι ο νέος προπονητής και θα οδηγήσει την ομάδα στη Volley League
3 Αυγούστου 2018, 12:37
A+ A-
Εκανε και τις πρώτες δηλώσεις.

Ο Σάκης Ψάρρας είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλή Χαλκίδας και θα οδηγήσει την ομάδα της Εύβοιας στο νέο πρωτάθλημα της Volley League.

Ο Σάκης Ψάρρας ήταν προπονητής του Εθνικού (στη φωτό, ο Σάκης Ψάρρας στο κλειστό Κανήθου κατά τη διάρκεια του φετινού αγώνα Ηρακλής Χαλκίδας-Εθνικός).

Ομως, λόγω προβλημάτων ο Εθνικός δεν δήλωσε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα... Γι' αυτό και την περίοδο 2018-'19 οι ομάδες της Volley League θα είναι 11 και όχι 12 (σ.σ. δεν θα αντικατασταθεί ο Εθνικός από ομάδα της Α2).

Πριν δύο σεζόν ο Εθνικός είχε ανάβει αήττητος στην Α1, ενώ την περ. σεζόν βγήκε 7ος στη Volley League (6ος βγήκε ο Ηρακλής Χαλκίδας).

Ο νέος προπονητής του Ηρακλή Χαλκίδας υπήρξε και μεγάλος αθλητής του βόλεϊ, καθώς έχει κερδίσει πολλούς τίτλους στην καριέρα του, ενώ έχει και 30 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας.

Σε συλλογικό επίπεδο έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟ, ο Άρης, η Πάτρα, τα Χανιά, η Νίκαια, κ.α., ενώ έχει παίξει και στα προηγμένα πρωταθλήματα της Ιταλίας και της Γαλλίας.

Η ουσία είναι ότι ο νέος προπονητής ανακοινώθηκε, καθώς δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια... Κάλλιο αργά παρά ποτέ...

Η προετοιμασία του Ηρακλή Χαλκίδας αναμένεται να ξεκινήσει στις 27 Αυγούστου στο κλειστό Κανήθου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 45χρονος Σάκης Ψάρρας που κατάγεται από τα Γρεβενά και έρχεται ως αντικαταστάτης του Φλωρινιώτη Σπύρου Γκολίτση (πήγε στη Ρόδο) ανέφερε:

«Ξεκινάμε την νέα αυτή συνεργασία με τον Ηρακλή Χαλκίδας, έχοντας ένα όραμα. Να κάνουμε την ομάδα του βόλεϊ, την ομάδα όλης της πόλης. Θα χρειαστεί πολύ υπομονή, δουλειά και προσήλωση για να τα καταφέρουμε. Νομίζω ότι υπάρχουν πολύ μεγάλες προοπτικές, αρκεί να είμαστε όλοι ενωμένοι. Για μένα, όπως και για την ομάδα, ανοίγει ένας νέος κύκλος και όπως έχω διαπιστώσει, οι φιλοδοξίες μας ταυτίζονται. Μόλις ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός θα μπορέσουμε να μιλήσουμε  με μεγαλύτερη σαφήνεια και για τους αγωνιστικούς στόχους».

Επιστροφή