Το Επιμελητήριο Εύβοιας προετοιμάζεται για την συμμετοχή του σε Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οινολογίας

Το Επιμελητήριο Εύβοιας προετοιμάζεται για την συμμετοχή του σε Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οινολογίας
9 Αυγούστου 2018, 14:01
A+ A-
Θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο, για να παρουσιάσει τα Ευβοϊκά προϊόντα.

Συνεχίζεται με σημαντικές συμμετοχές το ενδιαφέρον φορέων και επιχειρήσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την συμμετοχή στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο του Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας και στην  παράλληλη  Έκθεση Πολιτισμού, Τουρισμού, Γαστρονομίας και Οίνου.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας αποφάσισε να προετοιμάσει , σε δικό του Περίπτερο, μία εντυπωσιακή παρουσίαση Ευβοϊκών προϊόντων πρωτογενούς παραγωγής και μεταποιητικών, τροφών, παρασκευασμάτων, ποτών, οίνων, για να προβληθούν και να γίνουν γνωστά στο ευρύ κοινό του Συνεδρίου και της Έκθεσης, που θα γίνει στο Ζάππειο στις 19-20-21 Οκτωβρίου 2018.

Συνάντηση για το θέμα αυτό είχαν ο Γιώργος Καραχρήστος, Γενικός Διευθυντής της MACT MEDIA GROUP, με την Παρασκευή Αγιοστρατίτη, πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας, στην Χαλκίδα (φωτογραφία πάνω).

Στη συνάντηση συζήτησαν και συμφώνησαν το πλαίσιο της συμμετοχής του Επιμελητηρίου Εύβοιας στο Συνέδριο και στην Έκθεση και αποφασίστηκε ότι στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου θα πραγματοποιηθούν και ειδικές δράσεις γευσιγνωσίας και οινογνωσίας. 

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες και παραγωγοί της Εύβοιας, μπορούν να επικοινωνήσουν για τις λεπτομέρειες, απευθείας με το Επιμελητήριο Εύβοιας, που συντονίζει όλη αυτή την προσπάθεια για τα προϊόντα της Εύβοιας.

Επιστροφή