Ενοχλητικό τρίψιμο των μηρών: Να πως θα το αντιμετωπίσετε

13 Αυγούστου 2018, 15:30
A+ A-
Μην αγχώνεστε, είναι απλό.

Τρίψιμο μηρών ή αλλιώς chub rub θα σας είναι πολύ γνωστό ειδικά αν έχετε μεσογειακού τύπου σώμα.

Το τρίψιμο των μηρών σας  γίνεται χειρότερο τώρα το καλοκαίρι λόγω της υγρασίας, των φορεμάτων, της ζέστης, του νερού της θάλασσας στην παραλία και άλλων παραγόντων.

Η τριβή αυτή μπορεί να δημιουργήσει από ένα ελαφρύ κοκκίνισμα ή μικρά σπυράκια μέχρι και έντονο τσούξιμο και ερεθισμό, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε ούτε να περπατάτε.

Μην ανησυχείτε, υπάρχουν λύσεις:

Ταλκ

Η παλιά και δοκιμασμένη μέθοδος θέλει το ταλκ να απορροφά την περιττή λιπαρότητα και να δημιουργεί μια βελούδινη προστασία που μετατρέπει την τριβή σε ένα τρυφερό χάδι.

Βαζελίνη

Η βαζελίνη έχει την ιδιότητα να γλιστράει κάνοντας πιο ανώδυνη την επαφή των μηρών σας. Αν βάλετε αρκετή ποσότητα δε θα απορροφηθεί αμέσως και θα σας βοηθήσει να βγάλετε την ημέρα.

 Λάδι

Το ξηρό λάδι σώματος είναι η τελευταία λέξη στον χώρο της περιποίησης της επιδερμίδας σας. Εφόσον το βάλετε, λοιπόν, καλό θα είναι να το ταμπονάρετε στην συγκεκριμένη περιοχή έτσι ώστε να παραμείνει λιπαρή και να μην τρίβεται.

Σορτσάκι

Παίξτε με τα σορτσάκια και αφήστε λιγάκι τα φορέματα στην ...απ'έξω. Σίγουρα δε θα χάσετε πόντους από το στυλ σας!

Κορσές

Γιατί νομίζετε ότι υπάρχει άλλωστε;  Είναι μία τέλεια εναλλακτική αν θέλετε να τονίσετε την μέση σας και να εξαφανίσετε την κοιλιά σας ενώ παράλληλα κρατάτε χωριστούς και τους μηρούς.

Αποσμητικό

Ναι, καλά διαβάσατε! Κάνει την ίδια δουλειά για τις μασχάλες, γιατί να μην την κάνει και στους μηρούς; Για  καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το roll on και όχι σπρέι.

Brandelettes

Όπως είναι οι ζαρτιέρες μόνο που εσείς κρατάτε μόνο το επάνω μέρος! Η αλήθεια είναι ότι αποτελεί την πιο σέξι επιλογή!

Ωστόσο, μπορεί λίγο να σας δυσκολέψει για να διατηρηθεί στη θέση του και αποτελεί ένα νέο trend που δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα, αλλά αν ψάξεις σε κάποια sites του εξωτερικού σίγουρα θα βρείτε.

Επιστροφή