ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ: Επιστρέφει με ...επιστροφές

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ: Επιστρέφει με ...επιστροφές
15 Αυγούστου 2018, 00:25
A+ A-
Αρχισαν οι πρώτες μετακινήσεις από τον Π.Σ. Ιστιαίας

Η Ενωση Ιστιαίας επιστρέφει στα πρωταθλήματα της Εύβοιας (θα αγωνιστεί στη Β' κατηγορία), μετά την ...αποχή της πέρσι κι ενώ είχε δικαίωμα συμμετοχής στη Γ' Εθνική.

Η διοίκηση που ανέλαβε, με πρόεδρο τον παλιό της παίκτη και προπονητή Δήμο Τσελίκα και γραμματέα τον Λευτέρη Κατσαντώνη, άρχισε να γεμίζει σιγά-σιγά το ρόστερ της και ήδη αποκτήθηκαν πέντε παίκτες.

Λίγο ή πολύ είχαν ξαναφορέσει τη φανέλα της και επιστρέφουν κυρίως από τον Π.Σ. Ιστιαίας, που δεν θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα για ...χάρη της Ενωσης.

Ο πιο έμπειρος απ' όλους, ο Νίκος Παπανδρέου (φωτό), μέσος 33 ετών, ξεκίνησε από την Ενωση αλλά έγινε αργότερα ο κάπτεν της Ακαδημίας Ιστιαίας αγωνιζόμενος σ' αυτή για μια 8ετία . Το 2016 που δεν κατέβηκε η Ακαδημία (Π.Σ. Ιστιαίας) πήγε στους Ωρεούς και ξαναγύρισε στην ομάδα της καρδιάς του πέρσι το καλοκαίρι.

Ο 23χρονος επιθετικός Θανάσης Δήμου ήταν φέτος ο πρώτος σκόρερ του Π.Σ. Ιστιαίας στη Β' κατηγορία με 11 γκολ. Εχει ξεκινήσει μικρός στην Ενωση Ιστιαίας, και για κάποιο διάστημα πήγε στα Καμάρια.

Ο 18χρονος Σπύρος Τσώνος είχε πάει κι αυτός στην Ενωση όταν ανέβηκε στη Γ' Εθνική, αλλά δεν είχε συμμετοχή.

Ο τέταρτος που ήταν στην ομάδα της Ιστιαίας η οποία αγωνίστηκε φέτος στο πρωτάθλημα κι έγινε κι αυτός παίκτης της Ενωσης, είναι ο 25χρονος Σπύρος Μάχος, ο οποίος έχει περάσει από την ομάδα του Βουτά, ενώ την περίοδο 2016-17 είχε μετακομίσει στον Αρτεμισιακό.

Στην Ενωση επανέρχεται μετά από 8 χρόνια και ο 33χρονος Θανάσης Ψύλλος, ο οποίος ήταν φέτος στον Αρτεμισιακό, αλλά φόρεσε στο διάστημα της 8ετίας τη φανέλα των Καμαρίων, του Ταξιάρχη, των Παπάδων και της Αιδηψού.

 

Επιστροφή