ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Γύρισε ο Μπακομήτρος. Ηρθε και "Ψαχνιώτης"

16 Αυγούστου 2018, 08:29
A+ A-
Συνεχίζονται οι μεταγραφές στο ροπαλοφόρο  

Μετά τους Ανδρέα Μήτρου, Παναγιώτη Τσούτση, Σπύρο Γκάβαλη, Δημήτρη Αγγελάτο, Νίκο Κούτρα,  Γιάννη Τσολάκο, Μάριο Καραχάλιο και Αγγελο Κηρόπουλο ο Ηρακλής Ψαχνών ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Αγγελάτου, αλλά και του Παναγιώτη Μπακομήτρου.

Ο Αγγελάτος είναι είναι γιος του Ψαχνιώτη Μίλτου Αγγελάτου, επιθετικού και σκόρερ με τη φανέλα, αρχικά, του Ηρακλή Ψαχνών και στη συνέχεια του Ολυμπιακού Χαλκίδας.

Ο 26χρονος Γιώργος Αγγελάτος αγωνίζεται κυρίως ως μέσος και στην Α' Εύβοιας έπαιξε με τον ΑΟ Χαλκίς για πρώτη φορά την περίοδο 2009-10 και μάλιστα αναδείχθηκε και πρωταθλητής.

Στη συνέχεια ως φοιτητής στην Πάτρα αγωνίστηκε σε Διαγόρα Σαγέικων και Ατρόμητο Λάππα.

Επιστρέφοντας στην Εύβοια φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Χαλκίδας (περ. 2015-16, 29 συμμ.), μετά της ΑΕΚ Χαλκίδας (περ. 2016-17, 25 συμμ.), και την τελευταία σεζόν ήταν στο Λήλα Βασιλικού (26 συμμ.),.

Ο Παναγιώτης Μπακομήτρος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ο παίκτης που κάθισε περισσότερο από κάθε άλλο (για τέσσερις αγωνιστικές) στον Ηρακλή Ψαχνών όταν η ομάδα της Εύβοιας αγωνίστηκε στη Football League.

Η καταγωγή του είναι από τα Λεύκτρα Βοιωτίας. Ξεκίνησε ποδοσφαιρικά στον τοπικό Επαμεινώνδα (Δ' Εθνική) και στη συνέχεια πέρασε τις 350 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες

Αγωνίστηκε ακόμη με την φανέλα της Θύελλας Πατρών, του Διαγόρα Ρόδου και των Τρικάλων.

Ο "αρχηγός" του Ηρακλή Ψαχνών, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της ομάδας, μετά τις 143 συμμετοχές και τα 6 γκόλ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τη φανέλα του ΗΡΑ, αγωνίστηκε στον ΑΟ Χαλκίς (περ. 2015-16, συμμ. 20) στη Γ' Εθνική.

Μετά πήγε στην ΑΕΚ Χαλκίδας για τέσσερις αγώνες στην Α' Εύβοιας, αφού έγινε τότε (Οκτώβριος του 2016) η ...μετακόμιση παικτών, διοίκησης και προπονητή της ΑΕΚ στον ΑΟΧ που ήταν στη Γ' Εθνική (23 συμμετοχές). Πέρσι το καλοκαίρι συνέχισε στην ομάδα της Χαλκίδας, αλλά πριν μπει το 2018 αποχώρησε, έχοντας μέχρι τότε 10 συμμετοχές.

Επιστροφή