Παιδεία

Ο Μητροπολίτης συναντά τους φοιτητές

Ο Μητροπολίτης συναντά τους φοιτητές
23 Δεκεμβρίου 2010, 14:29
Συνάντηση με τους νεοεισαχθέντες φοιτητές θα έχει ο Μητροπολίτης. Διαβάστε πότε και που.

Όπως κάθε χρόνο, ο Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος θα συναντηθεί μέσα στις γιορτές με τους νεοεισαχθέντες φοιτητές στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, οι οποίοι προέρχονται από σχολεία που ανήκουν στην περιφέρεια της Μητρόπολης Χαλκίδας.

 Συνολικά θα πραγματοποιηθούν τρεις συναντήσεις, ώστε να εξυπηρετηθούν τα παιδιά απ’ όλες τις περιοχές και να συναντηθούν με τον σεβασμιώτατο. Το πρόγραμμα των συναντήσεων είναι:

Για τα παιδιά, τα οποία αποφοίτησαν από τα Λύκεια Αμαρύνθου, Βασιλικού, Ερέτριας, Αρτάκης, Χαλκίδας και Ψαχνών, την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στα Γραφεία της Ιερής Μητρόπολης (Μεσσαπίων 10 – πρώην κτίριο ΔΟΥ Χαλκίδας).

Για τα παιδιά, τα οποία αποφοίτησαν από τα Λύκεια Αγίας ¶ννας και Λίμνης, την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011, στις 11 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Γενεθλίου της Θεοτόκου Λίμνης.

Για τα παιδιά, τα οποία αποφοίτησαν από τα Λύκεια Ιστιαίας, Λουτρών Αιδηψού και Γουβών, την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011, στις 6 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο των Ενοριών της Ιστιαίας (απέναντι από τον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας Ιστιαίας).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ