SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Τρεις τυχεροί κερδίζουν 4ημερη εκδρομή στο Αγιο Ορος

4 Σεπτεμβρίου 2018, 12:01
A+ A-
Ενας μοναδικός προορισμός που αξίζει να επισκεφθείτε έστω μια φορά στη ζωή σας. 

Με έναν ξεχωριστό διαγωνισμό ξεκινά τη νέα σεζόν το egnomi.gr . Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ευβοέων φίλων του Αγίου Ορους "ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑ" σας κάνει δώρο μια 4ημερη εκδρομή στο Αγιο Ορος, αξίας 185 ευρώ ανά άτομο.

Η προσκυνηματική εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 5, 6,7 και 8 Οκτωβρίου (τέσσερις μέρες - τρεις διανυκτερεύσεις). Μέσα στο πακέτο περιλαμβάνεται η μεταφορά με πούλμαν, η διαμονή σε ξενοδοχείο στην Ουρανούπολη, πρωινό και βραδινό καθώς και το εισιτήριο για τον περίπλου του Αγίου Ορους. Οποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφτεί και τις Ιερές Μονές στο Αγιο Ορος.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ share στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Από την κληρωτίδα θα βγουν τρεις νικητές, ένας εκ των οποίων θα έχει τη δυνατότητα να πάρει μαζί του ένα πρόσωπο της αρεσκείας του.

Ο  διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα στις 20 Σεπτεμβρίου και τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή