3+3 φροντιστήρια στη Χαλκίδα που αξίζει να επιλέξετε

3+3 φροντιστήρια στη Χαλκίδα που αξίζει να επιλέξετε
16 Σεπτεμβρίου 2018, 21:23
A+ A-
Διαβάστε τις προτάσεις του egnomi.gr

 

 

MLC

Σε ετοιμάζει και για.. εξωτερικό!

Τα 30 χρόνια πείρας του φροντιστηρίου MLC και της ιδιοκτήτριας του Εύας Τσοπανάκου - Βενιζέλου μιλούν από μόνα τους. 

Στα δύο κέντρα Ξένων Γλωσσών σε Χαλκίδα και Αρτάκη λειτουργούν τμήματα Αγγλικών, Ιταλικών, Γερμανικών και Γαλλικών. Μάλιστα αν κάποιος μαθητής θέλει να συνεχίζει τις σπουδές του στο εξωτερικό, το MLC αναλαμβάνει όλη την προετοιμασία για το προπτυχιακό και το μεταπτυχιακό.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ

LEXIS

Εδώ το μάθημα έχει άλλη χάρη!

Μεγαλύτερος στόχος των έμπειρων καθηγητριών Αγγλικής Γλώσσας της Χριστίνας Πολυζωγοπούλου και της Σούλας Βούλγαρη – Ανδρέου είναι οι μαθητές να έχουν όρεξη για συμμετοχή και δημιουργία. Γι' αυτό δημιουργούν ολιγομελή τμήματα και το μάθημα γίνεται με τη βοήθεια διαδραστικού πίνακα, έτσι η διδασκαλία έχει άλλη χάρη και γίνεται ευχάριστη!

Το φροντιστήριο αναλαμβάνει προετοιμασία  για όλα τα αναγνωρισμένα κι έγκυρα πιστοποιητικά στην Αγγλική,  Γερμανική  και  Γαλλική γλώσσα. Εντατικά τμήματα ενηλίκων, φοιτητών, στρατιωτικών όλων των επιπέδων. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΑΓΓΛΙΚΑ  ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

34 χρόνια διατηρεί υψηλό το επίπεδο σπουδών στην Αγγλική γλώσσα!

Συντονιστείτε και εσείς με την εκπαίδευση του μέλλοντος στο άρτια εξοπλισμένο με διαδραστικούς πίνακες και προτζέκτορες, σε όλες τις τάξεις, κέντρο Αγγλικής γλώσσας της Πόπης Αντωνιάδου και επενδύστε το μέλλον των παιδιών σας αποκτώντας τα ισχυρότερα πτυχία γλωσσομάθειας της διεθνούς αγοράς. Η επιτυχία σε όλα τα επίπεδα είναι δεδομένη και μάλιστα με υψηλές βαθμολογίες και διακρίσεις.  Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης 

E-STAMELOS CODE

Πολλές και καλές βαθμολογίες

Σωστό πρόγραμμα, μελέτη και συγκέντρωση στο στόχο τους συμβουλεύει τους μαθητές του, ο Νίκος Σταμέλος, ο ιδιοκτήτης των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης "E-STAMELOS CODE".

Κάθε χρόνο, παιδιά και καθηγητές, ξεκινούν τη σχολική σεζόν με όρεξη και διάθεση για μάθημα με αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς να πετυχαίνουν πολλές καλές βαθμολογίες. Τα φροντιστήρια E-STAMELOS CODE υπάρχουν στη Δροσιά (κλικ εδώ για πληροφοριακά στοιχεία) και στα Ψαχνά (διεύθυνση και τηλεφωνάκι εδώ).

ΜΕΘΟΔΙΚΟ

Ανεβαίνει κάθε χρόνο

Σε συνεχή ανοδική πορεία βρίσκεται το φροντιστήριο ΜΕΘΟΔΙΚΟ εδώ και 14 χρόνια. Οι φετινοί εισακτέοι σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έφτασαν τους 73! Η μεθοδική διδασκαλία, η εξαιρετική συνεργασία με τους μαθητές και η πλήρης ενημέρωση των γονέων είναι οι παράγοντες κλειδιά που φέρνουν τα χαμόγελα επιτυχίας στο τέλος κάθε χρόνου. Δείτε εδώ τα πληροφοριακά στοιχεία του φροντιστηρίου. 

ΟΡΟΣΗΜΟ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

"Μιλούν" οι επιτυχίες

"Οι ιατρικές επιλέγουν Ορόσημο" είναι το σλόγκαν του γνωστού φροντιστηρίου της Ελένης Σκαρλά, η οποία διδάσκει αποκλειστικά βιολογία. Οχι τυχαία βέβαια. 63 μαθητές του φροντιστηρίου έχουν εισαχθεί σε ιατρικές σχολές την περίοδο 2014-2018 και η επίδοση αποτελεί ρεκόρ. Και στις τελευταίες εξετάσεις, όπου τα θέματα στη βιολογία ήταν πολύ δύσκολο, το Ορόσημο κατάφερε να έχει σημαντικές επιτυχίες. Βρείτε το εδώ.

Επιστροφή