Τα νέα της Αγοράς

Κυκλοφόρησε το νέο Hyundai Tucson

Κυκλοφόρησε το νέο Hyundai Tucson
9 Σεπτεμβρίου 2018, 17:45
Και στην ελληνική αγορά

H Hyundai Motor προχώρησε σε ανανέωση του δημοφιλέστερου μοντέλου της, του Tucson, το οποίο κυκλοφορεί πλέον και στην ελληνική αγορά. Tο ανανεωμένο Hyundai Tucson διαθέτει πιο αδρές ακμές και ανάγλυφες επιφάνειες, με το εμπρός μέρος να φιλοξενεί την ογκώδη «cascading grille» και τον επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, μαζί με τα νέα φώτα τύπου LED.

Πίσω βρίσκουμε επανασχεδιασμένη πόρτα πορτμπαγκάζ και προφυλακτήρα, ενώ τα φώτα απέκτησαν ένα πιο τρισδιάστατο μοτίβο με στοιχεία LED.

Την εικόνα συμπληρώνουν οι νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, με διάσταση από 16 έως 19 ιντσών, καθώς και η εμπλουτισμένη χρωματική παλέτα με τα Olivine Grey, Stellar Blue και Champion Blue.

Αέρας ανανέωσης φύσηξε και στην γκάμα κινητήρων, με όλα τα μοτέρ να συμβαδίζουν με τις προδιαγραφές Euro 6d. Τη βάση των βενζινοκίνητων εκδόσεων αποτελεί ο 4κύλινδρος ατμοσφαιρικός των 1,6 λίτρων με απόδοση 132 ίππους και 16,3 kgm ροπή. Ακολουθεί η κορυφαία βενζινοκίνητη έκδοση με τον υπερτροφοδοτούμενο 1.6 T-GDI των 177 ίππων και 27,0 kgm ροπή.

Στην πετρελαιοκίνητη γκάμα έχουμε δύο επιλογές που αφορούν δύο εκδόσεις ισχύος του νέου αλουμινένιου 1.6 SmartStream που αντικαθιστά τον 1.7. Η βασική έκδοση του 1.6 CRDi αποδίδει 115 ίππους και 28,5 kgm ροπή, με την ισχυρότερη να έχει 136 ίππους και 32,6 kgm ροπή.

Οι τιμές για το ανανεωμένο Hyundai Tucson ξεκινούν από τα €20.190 και η εργοστασιακή κάλυψη για τα μηχανικά του μέρη ισχύ για πέντε χρόνια χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό.