Αθλητικά

ΜΑΡΜΑΡΙ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Ντόβολης και άλλοι θα βρούν τον Φώτη Μπαλογιάννη

ΜΑΡΜΑΡΙ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Ντόβολης και άλλοι θα βρούν τον Φώτη Μπαλογιάννη
9 Σεπτεμβρίου 2018, 13:31
Οι μεταγραφές των δυο αντιπάλων

Το Μαρμάρι υποδέχεται στο γήπεδο Καρύστου το Αυλωνάρι για το Κύπελλο Εύβοιας (ώρα 5) και είναι πολύ πιθανό ένας γνωστός παίκτης που είχε έρθει στην Εύβοια για λογαριασμό της Κύμης να βρεθεί αντίπαλος με τον Βαγγέλη Ντόβολη, που ήταν προπονητής τότε της Κύμης αλλά και τους  τότε συμπαίκτες του.

Ο λόγος για τον Φώτη Μπαλογιάννη που αποκτήθηκε από την ομάδα του Μαρμαρίου. Εχει κλείσει τώρα τα 41 του χρόνια, αλλά παραμένει ακμαιότατος και σκόραρε τις δυο τελευταίες σεζόν για τον Πρωτέα Ν. Φωκαίας.

Στο παρελθόν έχει αγωνισθεί στις επαγγελματικές κατηγορίες σε Ατρόμητο, Θρασύβουλο, Διαγόρα, Ρόδο κι ακόμη σε Ωρωπό, Θεσπρωτό, ¶ρη Πετρούπολης, Ολυμπιακό Λιοσίων!

Στην Κύμη είχε έρθει τον Αύγουστο του 2012, αλλά δεν ολοκλήρωσε τη σεζόν και έφυγε το Φλεβάρη του 2013 έχοντας σημειώσει 5 γκολ σε 18 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα της Α' Εύβοιας.

Εκείνη τη σεζόν, η Κύμη πήρε το πρωτάθλημα της Εύβοιας και ανάμεσα στους παίκτες που αναδείχθηκαν πρωταθλητές και ήταν συμπαίκτες για μεγάλο διάστημα με τον Μπαλογιάννη, παίζουν τώρα πάλι μαζί, αλλά στην ομάδα του Αυλωναρίου, όπου προπονητής είναι ο Ντόβολης (ήταν και στην Κύμη την περ. 2012-13).

Ο λόγος για τους Νίκο Κόκκο, Βασίλη Φωτιά που παίζουν στον ΑΟΑ τα τελευταία χρόνια και οι Βασίλης Φωτιάς, Γιάννης Τσαγκός, Βαγγέλης Κοκκάλας, Δημήτρης Μανδράκας, Ανδρέας Κούρτης, οι οποίοι αποτελούν μαζί με τον Βασίλη Καρατζά,  τις μεταγραφές της ομάδας του Αυλωναρίου.

Στο Μαρμάρι, εκτός από τον Φώτη Μπαλογιάννη, ήρθε με μεταγραφή ο Βασίλης Καλογερόπουλος από την Πρόοδο Κορινθίας και ο Δημητρης Κατσώρης. Ο τελευταίος επανέρχεται στην ομάδα μετά από ένα χρόνο, αφού την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε με την Ποταμιά Ευρυτανίας με την οποία κατέκτησε και το τοπικό πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία της.