ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 1-2: Στο 120' ...ξεσκέπασε την πρόκριση

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 1-2: Στο 120' ...ξεσκέπασε την πρόκριση
10 Σεπτεμβρίου 2018, 00:05
A+ A-
Σκόρερ ο Θανάσης Θαλασσινός

Στο τελευταίο λεπτό της παράτασης ...ξεσκέπασε το εισιτήριο της πρόκρισης η Σκεπαστή, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στα Βασιλικά. Μέχρι τότε το σκορ ήταν 1-1 και το ...δρόμο προς τα δίχτυα, βρήκε ο Θανάσης Θαλασσινός (φωτό).

Παιχνίδι με αρκετά κλειστές τις άμυνες έγινε και από τις δυο ομάδες, κάτι που δυσκόλευε τις επιθετικές προσπάθειες γηπεδούχων και φιλοξενούμενων.

Το παρακολούθησαν περίπου 150 θεατές που ...έφευγαν πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας και ...γύρισαν για να δουν την παράταση κι ακόμη, ετοιμαζόντουσαν να παρακολουθήσουν τη διαδικασία των πέναλτι μετά την ημίωρη "παράτα", αλλά τελικά δεν είδαν να εκτελούνται...

Η Σκεπαστή προηγήθηκε 0-1 στο 64' με γκολ του Τόλη Γεωργίου και το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της λήξης από τον κ. Παπακυριάκο, ο Χαρβαλιάς έδωσε πάσα στον Μιχαλόπουλο κι αυτός ισοφάρισε για την ομάδα των Βασιλικών στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Μετά από 30 λεπτά καμιά ομάδα δεν είχε πετύχει γκολ και στα μπλοκάκια των πάγκων σημείωναν τους παίκτες που θα εκτελούσαν τα πέναλτι. Ομως, ακριβώς στη λήξη ο Θανάσης Θαλασσινός βρέθηκε στην περιοχή του Ατρομήτου και με όμορφο πλασέ σφράγισε το εισιτήριο πρόκρισης για την ομάδα της Σκεπαστής.

Με τη νικήτρια αγωνίστηκε η τελευταία της μεταγραφή, ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Κατσός, 42 ετών που αγωνιζόταν στον ΑΣ Γιάννης Παθιακάκης και στην Εύβοια είχε περάσει παλιότερα (2010-14) από τον ΑΟ Καρύστου. Στην αρχική 11άδα ήταν και οι δυο παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι στη Σκεπαστή, ο Σωτήρης Ανδρέου και ο Βαλάντης Αλεξίου.

Με τον Ατρόμητο αγωνίστηκε από την αρχή ο Σωκράτης Δροσούνης, που ήρθε από τον Αρη Αγίας Αννας. Από την ίδια ομάδα ήρθε και ο Νίκος Αλοΐζος που μπήκε σαν αλλαγή στο ματς.

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Καρβελάς-Νέγρης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ: Αντωνίου, Μιχ. Μιχαλόπουλος, Δροσούνης, Δήμου, Θεοχάρης, Σταματούλας, Λαδογιάννης (Αλοΐζος), Καρατζάς (Δούκας), Πολίτης, Χαρβαλιάς (Ρουσόδημος), Ιω. Μιχαλόπουλος (Ηλιοδρομίτης).

ΣΚΕΠΑΣΤΗ: Σωτηρόπουλος, Ι. (Αθ.) Θαλασσινός, Ανδρέου, Κωνσταντός, Κατσός, Καψάλας, Γεωργίου (82' Αγιασοφίτης), Ι. (Βασ.) Θαλασσινός, Αλεξίου (89' Π. Γερογιάννης), Θ. Θαλασσινός, Δ. Γεροντάκης (78' Καρατζούδης).

Επιστροφή